Нова серия ролни мастиленоструйни дигитални машини от Canon

386
Нова серия ролни мастиленоструйни дигитални машини от Canon

Canon стартира серия ролни дигитални машини ColorStream 8000, която използва нови пигментни мастила на водна основа с латексов полимер.

 

Canon ColorStream 8000

Серията се състои от два модела, ColorStream 8133 и ColorStream 8160, които се различават основно по скоростта на печат и са предвидени за натоварвания до 70 милиона А4 на месец. Дигиталните машини могат да печат със скорост до 160 м/мин с резолюция на печат до 1200 dpi. Мастиленоструйните печатни глави на серията са пиезоелектрични на Kyocera, с променлив размер на капката . Дигиталните машини от серията могат да печатат на голямо разнообразие от хартии с и без покритие, рециклирани хартии и др. без предварителна обработка. в диапазона от 40 до 160 гр/м2, а според някои др. източници и до 220 гр/м2ColorStream 8000 е предназначена за двустранен ролен цветен или монохромен печат на ширина до 560 мм.  Приложението на такъв тип машини е широко, от транзакционен печат и книги, до ръководства и приложения във фармацията.

Вижте пълните технически характеристики на машината.


Производствени машини на Canon в България се предлагат от Саванто, които можете да потърсите за допълнителна информация.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.