Нови дигитални машини на Mark Andy

255
Нови дигитални машини на Mark Andy

Mark Andy ще демонстрират основно дигитални и хибридни машини на предстоящото изложение LabelExpo Americas 2022, което само по себе си е сигнал към останалите участници и печатниците.

По време на изложението ще бъде показана новата Digital Pro MAX, съвременна ролна тясноформатна дигитална машина с интегрирани модули за довършителни процеси, предназначена за печат на етикети. Специфичното за новия модел е поддръжката на пълната скорост на печат, дори с едновременното прилагането на облагородяващи довършителни процеси. Посетителите ще могат да видят печат с бял тонер на машината и как това да доведе до по-ниски разходи за печат за печатниците. Информацията за модела Digital Pro MAX е все още твърде оскъдна в публичното пространство.

 

Нови дигитални машини на Mark Andy
На снимката: Актуалният модел от серията Digital Pro

Ще бъде показана машина от платформата Digital Series iQ на Mark Andy. Това е напълно интегрирана мастиленоструйна печатна машина, резултат от партньорството между Mark Andy и Domino.

Нов модел хибридна печатна машина от серията Digital Series HD също ще бъде показан с нови приложения и разширен 8-цветен цифров модул, 1200 dpi резолюция на печат и производствени скорости от 73 м/мин.

За повече информация се обръщайте към ексклузивния представител на Марк Анди за България – Графтек.

LabelExpo Americas 2022 ще се проведе 13 -15 септември 2022 в Чикаго.

Интернет портал за печатни технологии.