EFI получи награди от EDP в три категории

241
EFI получи награди от EDP в три категории

Най-уважаваното технологично състезание в печатния бранш организирано от European Digital Press Association (EDP) награди за 2020 година следните продукти на EFI: Софтуерът Fiery FreeFormTM Create за печат на променливи данни (VDP), хибридният мастиленоструен принтер EFI VUTEk 32h LED и серията мастиленоструйни принтери EFI VUTEk D.

Fiery FreeForm Create

Fiery FreeForm Create е победител в категорията за най-добър приложен софтуер и представлява самостоятелно безплатно приложение за персонализация, което е включено в програмното осигуряване на сървърите за печат EFI Fiery. Софтуерът позволява на компаниите лесно и бързо да добавят персонализирани елементи като променлив текст, изображения или баркодове към файлове само с няколко кликвания, което го прави идеален VDP както за начинаещи, така и за специалисти. Вижте още за Fiery FreeForm Create

Серията EFI VUTEk D

Серията EFI VUTEk D е носител на наградата EDP за най-добри ролни принтери над 320 см. Серията включва два усъвършенствани LED принтера от среден клас: VUTEk D3r с максимална ширина на печат 350 см и VUTEk D5r с максимална ширина на печат 520 сантиметра. EFI са създали тези широкоформатни мастиленоструйни принтери за нуждите на индустриалния печат за производители с необходимост от качество и обеми, и им предоставят възможност те да произвеждат широк спектър от приложения за външна и вътрешна употреба, от табели и дисплеи до брандирани автомобили и др.

 

VUTEk D5r

На снимката: VUTEk D5r

 

Сред характеристики на принтерите от серия D на VUTEk са резолюция на печат от 1200 dpi, печат с бяло и прозрачно мастило, многослоен печат и вградени довършителни процеси. Всичко това ги прави идеални за производство на приложения на закрито ползване, като дисплеи, POS и POP приложения, светещи табели, интериорни декори за стени и подове, щандове и печат на произведения на изкуството. Устойчивите и висококачествени отпечатъци на  принтерите от серията VUTEk D също така дават на клиентите по-голяма добавена стойност и възможност да произвеждат редица приложения за използване при външни условия.
Техническа информация за VUTEk D5r.
Техническа информация за VUTEk D3r.

VUTEk 32h

3.2-метровият LED хибриден мастиленоструен принтер VUTEk 32h получи наградата EDP за най-добър в категорията хибридни (плоски/рола към рола) принтери с производителност до 250 м2/ч. Осемцветният принтер е универсално решение, което може да печата върху материали с дебелина до 5,08 сантиметра в реална разделителна способност 600 dpi или 1000 dpi. Гъвкавото хибридно решение VUTEk 32h е идеално за директен печат върху плоскости или рола към рола. Широкоформатната дигитална машина печата с бяло мастило, опционално с прозрачно мастило и разполага с възможност за многослоен печат. Вижте подробна техническа информация за VUTEk 32h.

За European Digital Press Association (EDP)

Наградите EDP са единственото европейско технологично състезание, поставящо в открита конкуренция всички продукти в бранша пуснати на пазара в рамките на годината. Екип от експерти оценява продуктите по различни критерии, като иновации, качество, производителност и цена. Няма публични гласувания или популярност, а само технически критерии.

Тотем Груп са оторизиран дилър и сервизен партньор на EFI за България, Северна Македония, Косово и Черна гора.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.