EFI представи два принтера по време на Fespa Global

334
EFI представи два принтера по време на Fespa Global

EFI използва Fespa Global, за да представи LED принтера Vutek Q3h XP с печат на широчина 3,3 м, както и следващото поколение LED ролен принтер EFI Pro 33r с печат на ширина 3,2 м.

 

Vutek Q3h XP
На снимката: Vutek Q3h XP

Vutek Q3h XP работи със скорост до 905 м2/час, разполага с високоскоростна автоматизация и възможности за работа с плоскости/листове, и ролни медии. Машината се предлага с четири (CMYK) или шест (CMYK, lc, lk) цвята и опционални бели и прозрачни мастила.

EFI Pro 33r е базиран на платформата Pro 32r+, като има значителни подобрения в цялостната производителност на принтера – максималната му скорост на печат е 260 м2/час и предлага до 35% увеличение на скоростта в POP режим.

 

EFI Pro 33r
На снимката:
EFI Pro 33r

 

Широкоформатната машина Pro 33r работи с печатащи глави Ricoh Gen-6 с обем 5 пиколитра, а другите стандартни характеристики на принтера включват интегриран комплект за печат върху порести субстрати, устройство за проверка на неравностите, който помага да се избегнат удари в печатащата глава, вградени светлини за проверка при печат на на беклит и вграден Fiery DFE. Опциите включват бели и прозрачни (UltraClear Coat) мастила, Y-образни прорези, автоматизиран печат на блокаут и беклит.

EFI са обявили и нов инструмент за оценка на жизнения цикъл (LCA), разработен от агенция Clear, с който клиентите, търговците на дребно и марките могат да изчислят въздействието на своите печатни задачи върху околната среда и да го сравнят с отпечатъка на други печатни технологии.

Вижте още публикации за EFI.

Вижте още, фирми в България предлагащи директен печат върху плоскости.

Оторизиран сервиз и партньор на EFI в България: Тотем Груп ЕООД

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.