EFI Pro 30h – комбинация от гъвкавост, еко технологии и бързина

225
EFI Pro 30h – комбинация от гъвкавост, еко технологии и бързина

На тазгодишното виртуално издание на drupa през месец април, EFI презентираха най-новото си предложение в областта на широкоформатния печат. Изследователските центрове на EFI си поставят амбициозната задача да съберат най-добрите функции от предишни модели принтери и да предложат редица подобрения, като отговор на изискванията на потребителите. Така се ражда EFI Pro 30h – хибриден принтер (възможност за печат на ролки и плоскости, с дебелина до 5 см), който предлага на потребителя комбинация от гъвкавост, еко технологии и бързина.

 

офис на EFI

 

С работна ширина от 3.2 м, EFI Pro 30h е перфектното решение за всеки, който иска да стартира или да разшири предлаганите услуги в широкоформатния печат на плоски или ролни медии. В стандартната си конфигурация, принтера се предлага с CMYK + два бели канала, като има възможност и да се добави лак, с които да се постигнат висококачествени изображения със силен гланц, специални ефекти или печат на няколко слоя. Вакуумната маса е разделена на 6 зони с отделен контрол, които операторът може да използва така, че вакуумът да е разпределен максимално ефективно върху частта от масата, която използва в този момент.

 

EFI Pro 30h

Сред ключовите функции, които открояват Pro 30h, е възможността за печат на плоски медии без прекъсване на подаването. Това позволява на потребителя да оптимизира максимално скоростта на принтера, използвайки бордове с големи размери или комбинирайки няколко по-малки едновременно. За още по-голяма производителност, принтерът има възможност и за печат на две ролки едновременно. В същото време, преминаването от плоски към ролни медии е изключително бързо и лесно. Pro 30h се предлага в комплект с EFI Fiery proServer Core – изключителен RIP софтуер, за бърза обработка на файлове, който пести време и разходи. Наред с това, машината има и прецизен spot-color контрол, създаване на маркери, цветово профилиране и система за удостоверяване точността на цветовете. Принтерът използва индустриални Ricoh Gen5 глави с размер на капката от 7 пиколитра. Чрез комбинацията от всички изброени характеристики, принтерът постига максимална скорост от 230 кв.м/ч, която позволява поемането на повече големи поръчки и изпълнението им в кратки срокове.

Дъг Едуърдс„Екипът на EFI продължава да създава иновативни продукти за своите клиенти дори и в тези предизвикателни времена. По-важно от всякога е да сме лидери не само в иновациите, но и в подкрепата на нашите клиенти с ноу-хау в дигиталната трансформация и новите бизнес стратегии“ – споделя Дъг Едуърдс (EFI Chief Technology Officer).

 

Разгледайте тази подробна продуктова видео информация за EFI Pro 30h:

 

Повече информация: Тотем Груп

Профил на Тотем Груп в каталога Полиграфия Инфо.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.