Широкоформатен принтер за цветни проби с 12 цвята и вграден спектрофотометър

996
Широкоформатен принтер за цветни проби с 12 цвята и вграден спектрофотометър

Превъзходни цветове и повторяемо качество на печат за сертифицирани цветни проби по стандарт – Epson SureColor P7500 Spectro – широкоформатният принтер с последно поколение технология за най-доброто качество на печат.

Точните цветове са нужни във всяко печатно производство, което иска да постигне консистентност и да възпроизвежда изображенията по най-добрия начин както за нови поръчки, така и за ретиражи.

 

Epson P7500

 

Сертифицираните цветни проби са се наложили като стандартен метод за комуникация на цвят, изисквания и възлагане на производствени задания. В последните години са толкова добри, че се използват за еталон за печат и често могат да заместят дори наличието на печатна мостра.

Наличието на високо качество широкоформатен принтер, неговата надеждност и ниска стойност на притежание е от ключово значение за процеса.
Ако вие искате да:

  • създавате цветни проби, сертифицирани по FOGRA;
  • изработвате цветни разпечатки без сертификат;
  • правите разпечатани за проверка на съдържанието,

с професионалният широкоформатен принтер Epson SureColor P7500 Spectro и подходящият софтуер за цветни проби можете да постигнете всичко, от което имате нужда за комуникацията на цветове и тяхната подготовката във вашия печат.

Създавайте точни симулации на спот цветове и покрийте Pantone скалата до 99% във вашите цветни проби!

Последно поколение технология за най-доброто качество на печат

Принтерът Epson SureColor P7500 Spectro е оборудван с известната печатна глава Epson Thin Film MicroPiezo. Тя използва електро-механично движение, което не само запазва качествата на мастилото, но също така харчи по-малко енергия и прави главата по-издръжлива.

 

Epson P7500

 

Серията Epson SureColor P се калибрира колориметрично още по време на сглобяване на принтера, за да се гарантира, че отпечатъците ще изглеждат еднакво, независимо дали са отпечатани на един или различни принтери.
Мастилото има цветово постоянство от DeltaE 1.0, така че мастилата да имат постоянно цветопредаване при различни видове осветяване.

  • 12 мастилници – с изключително точно цветопредаване с плавни и точни преливки на цветовете.
  • Висока резолюция до 1200х2400 dpi – с технологията Variable Droplet Size за контрол на големината на капката гарантират качествен и постоянен печат
  • Ширина на печат до 24“ / 61 см. – Серия P се предлага и в други конфигурации за ширина на печат

 

Вграден спектрофотометър за автоматични измервания

Вграденият спектрофотометър в принтера Epson SureColor P7500 Spectro ви позволява да отпечатвате сертифицирани цветни проби и да калибрирате принтера с минимална ръчна работа.

По този начин можете да установите автоматично дали отпечатаната проба отговаря на стандарта, който сте задали, или на таблиците за калибриране на принтера и на печатните профили.

Вграденият спектрофотометър е разработен съвместно с X-Rite и ви позволява да автоматизирате калибрацията на принтера с M0, M1 и M2 измервания; UV и UV-cut измервания; вградено изсушаване.

Създавайте вашите цветни проби бързо и прецизно и постигайте висококачествено предаване на цветовете всеки път!


Разгледай широкоформатния принтер Epson SureColor P7500 Spectro

 

За Epson
Epson е глобален технологичен лидер, посветен на създаването на връзки между хората, производството и информацията със своите оригинални, ефективни, компактни и прецизни технологии. Компанията се фокусира върху изследване, развитие и стимулиране на иновациите и разширяване на възможностите на мастиленоструйния печат.

За ГЕД
ГЕД е водещ дистрибутор на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия. Фирмата е надежден и стабилен партньор с богата и внимателно подбрана продуктова гама. ГЕД доставя цялостни решения, на които можете да разчитате от първия ден. Целта е те да станат част от вашия процес, като го оптимизират и направят по-ефективен.

За контакт с ГЕД:
Имейл: sales@gedbg.com
Телефон: 02 80 61 264
Уебсайт: printing.gedbg.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.