Фотопринтер на Epson с престижна награда

537
Фотопринтер на Epson с престижна награда

Epson SL-D500 спечели наградата Red Dot – Best of the best, в категорията Business Photo Printer за 2023 година!

В официалния сайт организаторите определят D500 като „Ориентиран към потребителя“.

 

Epson SL-D500

Epson SL-D500 е компактен професионален фотографски DryLab, проектиран за комерсиално използване, като експресен печат на снимки по време на събития, в атракциони, в киоски на самообслужване, магазини за подаръци и, разбира се, във фотографските ателиета. Конструкцията на машината позволява да се поставят до три принтера един върху друг, за мащабиране на производителността, когато бизнесът се разрасне, или когато за кратко време трябва да се отпечатат голям брой снимки, или когато се печата на различни видове хартии (например гланц или лустър), или на различни формати. Epson SL-D500 позволява печат на различни размери хартия, като най-популярните в България формати –  9/3 и 10/15, съставляващи основният дял от поръчките.

 

 

Принтерът е проектиран за лесно обслужване в търговска среда и екипът разработчици се е постарал да направи всичко лесно и удобно за персонала на нормален магазин.

Резервоарите за мастило са с достатъчно голям обем, за да посрещнат натоварването през работния ден, да позволят икономичност и ниска себестойност, но и да ограничат отпадъците.

Корпусът на Epson SL-D500 съдържа рециклирани пластмаси, а кутиите на бутилките с мастилата са произведени изцяло от рециклирани материали. В допълнение, компактният дизайн води до значително намаляване на теглото, разходите за транспортиране и съответстващите емисии, отпадъците и цялостната стойност на притежание TCO.

Тези положителни качества, заедно с ниската консумация на енергия, помагат на Epson да постига своите цели за опазване на природата.

Организаторите споделят на сайта на наградите:
„Журито беше запленено от „логичния, интелигентен и систематичен“ дизайн, с също и от „прецизно балансираните пропорции, функционалните цветни контрасти и майсторската изработка“. Друг аспект, високо оценен от журито, беше чистотата на дизайна, сякаш продуктът е проектиран не просто да бъде съобразен с комерсиалните му приложения, а като дизайнерски! Членовете на журито вярват, че SL-D500 има потенциала да наложи нова насока в дизайна в този сегмент. За тях принтерът е продукт, който впечатлява!“

FACTOR.BG е официалния партньор за комерсиалните фотографски продукти на EPSON.
За цена, консумативи и поръчки: factor.bg

Можете да се убедите лично в качествата на SL-D500 – FACTOR.BG има собствени демонстрационни машини в шоурумите на фирмата в София и  Асеновград.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.