Epson анонсира принтерa F2200 DTG

854
Epson анонсира принтерa F2200 DTG

Epson ще покаже новия си принтер SureColor F2200 DTG по време на Fespa Global по-късно този месец. Дигиталната печатна машина е наследник на SureColor F2100 и предлага увеличение на производителността с до 25% спрямо своя предшественик.

 

Epson SureColor F2200 DTG

 

Твърди се, че F2200 е подходящ за стартиращи компании или бизнеси със среден обем, които се нуждаят от високи нива на гъвкавост и точност, и кратко време за изпълнение.

Принтерът идва със софтуерния комплект GarmentCreator2 на Epson както за DTG, така и за DTF печат. Има автоматично регулиране на височината на движението на печатната глава, масата може лесно да се сваля и закрепва на ръка, което прави настройката за отпечатване на различни дрехи бърза и лесна. Характеристиките включват прозрачен капак и вътрешна светлина, позволяваща по-лесна проверка на състоянието на печат, както и интуитивен 4,3-инчов сензорен екран за по-лесна работа.

SureColor F2200 използва нови 800 мл. торбички за мастило UltraChrome DG2 вместо касети и се доставя като пакет с включени консумативи, гаранция, обслужване и поддръжка.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.