Epson SureColor-R5000 пристигна в шоурума на FACTOR.BG

460
Epson SureColor-R5000 пристигна в шоурума на FACTOR.BG

Демонстрационният латекстов принтер Epson SureColor-R5000 пристигна в шоурума на FACTOR.BG.

От понеделник, в двата шоурума на фирмата,  ще се провеждат персонални (1:1) демонстрации и тестове по график, при спазване на всички изисквания за безопасност.

 

латекстов принтер Epson SureColor-R5000

 

Екипът на FACTOR.BG получи демонстрационата си бройка от този интересен и обещаващ нов модел принтер, предназначен да подсили позициите на Epson в области като външна реклама, интериорна декорация, soft-signage.

„Ще използваме първите дни, за да се запознаем с възможностите на машината и да я тестваме до границите на възможностите и, а след това ще подготвим мострени отпечатъци, които ще са на разположение на интересуващите се, както при посещение в някой от нашите шоурумове – в София и в Асеновград, така и при поискване за изпращане по куриер. Следващите седмици ще осигурим възможност на всички потенциални клиенти да си резервират час за персонална демонстрация, без присъствие на други лица, освен клиентът и наш специалист. Така ще можем да сме сигурни, че не създаваме излишен риск за здравето на нашите партньори, докато ги запознаваме лично с възможностите на новата технология и нейните потенциални приложения. Предстои ни натоварен период, ситуацията е сложна, това е ясно на всички, но животът и бизнесът трябва да продължават, а ние сме развълнувани от интересната новост и нямаме търпение да видим Epson SureColor R5000 в действие!“ – сподели Георги Чакъров, управител на FACTOR.BG

„Още утре (четвъртък), след първоначалното сглобяване и инсталиране,  ще качим видео-репортаж и снимки в нашия сайт factor.bg и в YouTube канала ни www.youtube.com/user/FactorBulgaria. Сигурни сме, че много хора нямат търпение да разберат как работи принтера в реални условия, а не в рекламните клипове. В следващите дни ще споделим безпристрастно нашето мнение, показвайки неманипулирани кадри и видео, за да помогнем на потенциалните клиенти с възможност за информиран и мотивиран избор. За около 15-годишния период на сътрудничество с Epson и 30 годишната история на бизнеса ни, ние сме разбрали едно – големите разочарования са причинени от грешни очаквания. За да приемем, че едно партньорство има бъдеще, ние трябва да сме сигурни, че потенциалният клиент е наясно с всички подробности, касаещи възможностите на оборудването.“ – допълни Емил Падалов, мениджър на техническия отдел на FACTOR.BG.

За повече информация и заявки за демонстрация:
Георги Чакъров
FACTOR.BG
george.chakarov@factor.bg
0899 878319

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.