Koenig & Bauer разширява своя демо център във Вюрцбург

66
Koenig & Bauer разширява своя демо център във Вюрцбург

Флексопечатната машина с централен цилиндър Evo XD 8 вече може да бъде тествана в демо центъра на Koenig & Bauer във Вюрцбург, Германия.

  • Ръст в пазара на гъвкави опаковки
  • Увеличен пазарен дял
  • Evo XD 8 съчетава гъвкавост и надеждност
  • Разширяване на технологичния демо център

Демо центърът във Вюрцбург представи още един шедьовър, който се присъедини към вече съществуващата ролна дигитална печатна машина RotaJET за висококачествен печат само с едно преминаване на материала. От април 2021 г. Evo XD 8 може да се демонстрира и тества от клиенти, които произвеждат гъвкави опаковки.

 

Koenig & Bauer Evo XD 8

 

Г-н Christoph Müller, член на изпълнителния съвет на Koenig & Bauer, споделя: „С тази нова печатна машина вече можем да организираме индивидуални и специфични за нашите клиенти печатни тестове тук, във Вюрцбург – както виртуално, така и в присъствие на клиента.“

 

Evo XD 8, която е инсталирана в централата на компанията, е високо автоматизирана и напълно оборудвана флексопечатна машина с централен цилиндър с интегрирано обръщане на лентата за печат и инлайн система за рязане преди навиващото устройство. Машината предлага макс. ширина на печат до 1270 мм и достига производствена скорост от 500 м/мин. С мастила на водна основа е възможен печат върху различни фолиа и хартии с грамаж до 150 g/m². Пълната автоматизация, съчетана с устойчив и ергономичен дизайн, е ключът към изключителен печат както по отношение на качеството, така и на производителността.

 

„С допълнителната демо машина Evo XD, инсталирана в сърцето на Европа, Koenig & Bauer затвърждава амбициите си на постоянно развиващия се пазар за флексопечат“, споделя Luigi Magliocchi, изпълнителен директор на Koenig & Bauer Flexotecnica.

Evo XD гарантира гъвкав висококачествен печат

Флексопечатната машина с централен цилиндър от успешната серия Evo XD е подходяща за печат със солвентни мастила и/или мастила на водна основа върху голямо разнообразие от субстрати в това число фолиа, много тънки и чувствителни „дишащи“ LDPE или ламинирани материали, както и хартии. Evo XD предлага изключителна гъвкавост за печат на различни  видове опаковки и е оборудвана с ефективни системи за сушене. Печатната машина е проектирана за бърза смяна на поръчки, ниска стартова макулатура и висока производителност дори при къси и средни тиражи. Автоматичната настройка на нáтиска със системата PrintTronic, високоефективната функция за измиване „Speedy Clean“ и вградената система за 100% инспекция на изображението, заедно с функцията SmartRegister, осигуряват бързо стартиране на производството и непрекъснат контрол на качеството.

Лого Доминов КонсумативОфициален представител на Koenig & Bauer и Koenig & Bauer Flexotecnica за България: „Доминов-Консуматив“ ЕООД.

Профил на „Доминов-Консуматив“ ЕООД в каталога Полиграфия Инфо.

Интернет портал за печатни технологии.