FACTOR.BG представя фотопринтерите Mitsubishi Electric

590
FACTOR.BG представя фотопринтерите Mitsubishi Electric

Tермосублимационните фотопринтери Mitsubishi Electric са чудесни за печат на събития и за използване от неквалифициран персонал.

Термосублимационните фотопринтери са предназначени главно за печат на снимки, като основното им различие от мастиленоструйните е, че не използват течно мастило, а лента, на която са нанесени последователно основните цветове и която, преминавайки под термалната печатаща глава, отдава (сублимира) мастило на местата, където микронагревателчетата са активирани. Хартията също е по-специална, тя има полиестерен слой, играещ ролята на печатна повърхност, който абсорбира изпареното от лентата мастило.

Реалната резолюция на печатащата глава е едва 300 dpi, но полученото изображение е фотографско, защото всяко едно микро-нагревателче може да се нагрява до различна температура и да трансферира различно количество багра от лентата към хартията. Просто казано, всеки един от тези 300 писксела/микронагревателя може да отпечата 256 полутона от всеки от основните цветове, произвеждайки фотореалистично, полутоново, а не растеризирано (пък било то и със стохастичен растер) изображение.

 

Mitsubishi Electric

Термосублимационните притнери Mitsubishi Electric перфектно допълват портфолиото от решения за фотографски печат на FACTOR.BG, защото са подходящи за фотографски печат на събития, в трудни условия, в центрове за услуги и в киоск-системи за свтономен печат в търговски обекти, например супермаркети, търговски центрове, увеселителни паркове, заведения.

Те заемат нишата между любителските мастиленоструйни (ink-jet) фотопринтери и професионалните DryLab и LFP решения, като предлагат висока производителност, оптимални себестойност и качество на печата, изключително лесно инсталиране, управление и обслужване, при достъпна стойност на инвестицията.

Принтерите Mitsubishi Electric са толкова надеждни и безпроблемни, че идват с пълна гаранция за професионална употрева за срок от 2 години или 100 000 снимки.

Основните принтери, които са налични на склад във FACTOR.BG са:
CP-D90DW-P – Бърз, най-високото възможно качество, разнообразие от формати
mitsubishielectric-printing.com

CP-M1E – Новият принтер с голям капацитет при едно зареждане, оптимална цена на устройството
www.m1satisfactioncubed.com/
mitsubishielectric-printing.com

За повече информация, цени, мостри и тестове – www.factor.bg

Интернет портал за печатни технологии.