FLEXA представя нов автоматичен кътер за тапети – Miura Plus Wallpaper

128
FLEXA представя нов автоматичен кътер за тапети – Miura Plus Wallpaper

Flexa вече 27 години предлага на пазара разнообразни решения за оптимизация на довършителните процеси в рекламната индустрия. Със своето портфолио от над 200 продукта, Flexa винаги е крачка пред конкурентите си и не спира да създава нови и надеждни машини, които са съобразени с нуждите на днешната високотехнологичната печатна индустрия.

Тъй като всяка машина е проектирана и произведена в завода на Flexa в Италия, това помага на марката да е сред иноваторите в бранша и да гарантира безкомпромисно качество. Персонализираните решения от Flexa могат да задоволят всяка нужда, като същевременно пестят време, улесняват производството и повишават качеството на крайния продукт.

 

Flexa Miura Plus Wallpaper

 

Едно от последните им предложения е новия автоматичен кътер за тапети – Flexa Miura Plus Wallpaper. Това е високо прецизна режеща машина по X и Y, с автоматична вертикална корекция. Машината е подходяща за разкрой на тапети, канава, фолио, беклит и фронтлит дисплеи, PVC банери, магнитно и светлоотразително фолио, както и много други материали.

 

 

Сред основните предимства са, както следва:

 

предимства Flexa Miura Plus Wallpaper

За повече информация: Тотем Груп ЕООД

Профил на Тотем Груп в каталога Полиграфия Инфо.

Интернет портал за печатни технологии.