Уебинар на 29 април: Термална експонация с FLEXCEL NX и ефектите ѝ в печатния бизнес

268
Уебинар на 29 април: Термална експонация с FLEXCEL NX и ефектите ѝ в печатния бизнес

Онлайн поредицата GED Whiteboard продължава с нова среща пред бялата дъска на тема: Системата за термална експонация Flexcel NX и ефектите от нея в печатния бизнес

Темата ще засегне гледната точка на бизнеса към системата Flexcel NX. Тя позволява изработването на висококачествени флексо клишета, с които се печатат плътни цветове и фини преливки с качество, близко до дълбокия печат. Технологията оформя стабилни печатни точки с плосък връх, които позволяват на печатницата да не прави специална обработка на файловете за печат.

Срещата пред бялата дъска е полезна за:

  • Ръководители на печатници;
  • Членове на предпечатния отдел;
  • Участници в инженерния екип.

Тя ще даде представа за цялата система, включително термалните CTP експонатори за флексо клишета Miraclon Flexcel NX, и как внедряването повлиява развитието на бизнеса.

Запиши се за онлайн събитието GED Whiteboard
На тема: Системата за термална експонация Flexcel NX
и ефектите от нея в печатния бизнес
Кога? 29 април, 11:00 ч.След записване ще получите по имейл потвърждение и напомнянe за събитието, а след края му – материали, свързани пряко с темата и продуктите, показани в събитието.

Технология, която гарантира спестяване


Понякога да постигнеш по-високи резултати, не означава да работиш повече, а да се довериш на технология, която работи умно. Или да подобриш в процесите нещо, което досега ненужно е изтощавало ресурсите и хората.

С въвеждане на технологията Flexcel NX в печатниците се целят резултати като:

  • Реално спестяване на разходи в процеса на работа
  • По-висока производителност при по-нисък разход
  • Потенциал за поръчки с по-високи изисквания и съответно по-висок марж
  • Повишаване на авторитета пред клиентите като надежден партньор с грижа към качеството на крайния продукт

Онлайн срещата ще представи още какво представлява процесът, с чиято помощ да се повиши знанието в печатницата какви решения са налице и как те биха могли да повишат конкурентността ѝ.

Термална експонация с FLEXCEL NX

 

Много иновативни решения за печат с високо качество


Печатниците, които работят със системата за термална експонация Flexcel NX, разполагат с много иновативни решения за контрол на преноса и полагане на мастило. Да не забравяме и намаляването на екологичния отпечатък, който идва с тази система – чуйте повече по темата по време на самото събитие.

Повече по тези теми, както и за отделните инструментите и машините в системата за термална експонация Flexcel NX, включително термалните CTP експонатори за флексо клишета Miraclon Flexcel NX, можете да чуете и обсъдите онлайн на 29 април (11:00 ч.).

Запиши се за GED Whiteboard на тема:
Системата за термална експонация FLEXCEL NX
и ефектите от нея в печатния бизнесЗа ГЕД
ГЕД е водещ дистрибутор на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия. Фирмата е надежден и стабилен партньор с богата и внимателно подбрана продуктова гама. Тя доставя цялостни решения, на които можете да разчитате от първия ден. Целта е те да станат част от вашия процес, като го оптимизират и направят по-ефективен.

За Miraclon
Miraclon е компанията, която гради върху опита, натрупан в продължение на повече от 10 години като част от Kodak. Miraclon е изцяло посветена на флексопечатната технология и има ясна цел – да предлага най-доброто в тази област и да продължи да трансформира флексопечата, давайки живот на решенията KODAK FLEXCEL.


Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.