Нова флексопечатна машина от FOCUS със система за нанасяне на термостопяеми покрития

212
Нова флексопечатна машина от FOCUS със система за нанасяне на термостопяеми покрития

Машината на Focus Label Machinery е създадена в тясно сътрудничество с TS Converting Equipment Ltd / Elite Cameron и е подходяща за печат на самозалепващи се и защитни етикети, залепващи ленти и др.

 

HM300 FLX

 

Новата машина HM300 FLX има възможност с едно преминаване да печата върху носещата лента (лайнер), да нанася освобождаващи се покрития, да обръща печатаемата страна, да нанася термостопяеми покрития, ламиниране, 4 цветен печат, щанцоване, разролване и пренавиване на материала.

Чрез модулната система на HM300 FLX могат да се направят различни комбинации по клиентско задание. Това елиминира нуждата от закупването на допълнително оборудване за създаването на крайния продукт.

Флексопечатните секциите на HM300 FLX могат да се използват за печат на широка гама UV съхнещи покрития. Машината използва последните разработки на Rhino GEW UV системи, Vetaphone за двустранно корона третиране и Proact web почистваща система.

Модулът за топло нанасяне Valco Melton е стандартно оборудване от гамата Elite Cameron Hot Melt Coaters. Системата прeцизно може да нанася термостопяеми лепила частично или цялостно по ширината на ролата. Нанесеното количество непрекъснато се контролира чрез NDC измервателна система. Това интегрирано решение се контролира използвайки Schneider PLC, със серво мотор за перфектен регистър и контрол на опъна.

Източник и информация: Полихром Сервиз – представител на Focus Label Machinery за България.

Интернет портал за печатни технологии.