HORIZON BQ-500 – термолепачната машина от ново поколение

70
HORIZON BQ-500 – термолепачната машина от ново поколение

Фирма Horizon International Inc. е основана преди повече от 70 години в изпълнения с традиции град Киото, Япония. Днес Horizon e световният лидер в довършителните машини с най-богато портфолио, специализиран в проектиране и производство на иновативни висококачествени решения за петте основни довършителни операции: сгъване, листонабиране, скрепване, шиене и рязане.

Японският производител с удоволствие представя на пазара най-новия си модел термолепачна машина BQ-500 – комбинация от изключителна автоматизация, висока производителност и гъвкави решения за опционално оборудване.

 

HORIZON BQ-500

 

ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Термолепачната машина BQ-500 е най-високопроизводителният биндер за производство на единични екземпляри. В допълнение, при дълги тиражи производителността се увеличава с изключително краткото време за подготовка и подобрената ефективност. Максималната производителност на четиригнездовия биндер достига до 1350 цикъла/час при работа с EVA лепило и 1000 цикъла/час при работа с PUR-лепило.

 

ВИСОКО КАЧЕСТВО

Уникалната функционалност за създаване на шаблони на поръчки гарантира производство на висококачествени книги дори и от оператор с по-ниска квалификация. Настройките от висококвалифицирания оператор могат да бъдат запаметени в създадените от клиента шаблони с цел производство на книги с отлично качество.

 

ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН и АВТОМАТИЗАЦИЯ

Термолепачната машина BQ-500 се харатеризира с иновативен дизайн и плъзгащ пулт за управление с цел улеснена експлоатация. Над 20 функционалности на биндера се настройват напълно автоматично с цел бърза подготовка и висококачествено производство.

 

EVA & PUR

BQ-500 може да работи с двата вида лепила – EVA и PUR. Машината се характеризира със сменяем лепилен резервоар за EVA и PUR лепило.

 

ГЪВКАВА КОНФИГУРАЦИЯ

Термолепачната машина може да бъде оборудвана с многообразие от опции с цел още по-голяма ефективност. Гамата от опционално оборудване включва модул от надлъжно рязане на корицата, модул за отвеждане на сгрешени корици, станция за подаване на тифон, калибър за дебелина на книжния блок, баркод четец, подавач на книжен блок, състоящ се от отделни листове (при липса на сгънати кòли при дигитална продукция), подавач на книжно тяло от предварително скрепени с лепило кòли, възможност за инлайн свързване към тристранен нож и др.

 

 

Насладете се на пълната автоматизация и уникалните функционалности на термолепачна машина BQ-500 на www.horizon.co.jp.

Официален представител на Horizon International Inc. за България: Доминов-Консуматив ЕООД Лого Доминов Консуматив

Интернет портал за печатни технологии.