Голяма сделка за 14 милиона британски лири между HP и Communisis

426
Голяма сделка за 14 милиона британски лири между HP и Communisis

Сделката е за инсталацията на шест нови ролни дигитални машини HP PageWide , които ще съхранят високото ниво на обслужване и гъвкавост в британската компания.

Компанията Communisis предлага широк спектър от услуги в областта на маркетинговите комуникации в това число и печат на рекламни материали, директен мейлинг, транзакционии материали и др. Самите Communisis започват работа с PWP (PageWide Web Press) още преди 10 години, когато са ги използвали за банкови и комунални извлечения и други подобни продукти. Сега компанията е има нужда от оборудване , което да отговори на изискванията на клиентите за по-високо качество, надеждност и по-голяма ефективност, както разбира се и да бъде в крак с настоящите екологични изисквания.

 

 

През януари 2021 година от компанията започват обновление на печатното оборудване, като тогава в производството в Ливърпул са били инсталирани първите дигитални машини HP PWP T240D,  с интегрирано оборудване за довършителни процеси Hunkeler. В производството в Лийдс стартира работа дигиталната машина PWP T480HD с ширина на печат 1.07 м също с интегрирано довършително оборудване. Едновременно с нея работи новата HP PWP T250HD със специалните мастила HP Brilliant, които позволяват печат не само на директен мейлинг, но и на рекламна продукция. На същата машина могат да се печата и чекови книжки и друга защитена продукция с използването на технологията  MICR (Magnetic Ink Character Recognition).

На видеото: HP PageWide Web Press T250 HD

От Communisis планират да ъпгрейдват настоящата T400 до T480HD, като това ще им позволи да увеличат скоростта на печат до 244 м/мин. и ще понижи въглеродния им отпечатък.

Разгледайте профила на Communisis и услугите, които предлагат, както и къде в Европа имат офиси.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.