HP LATEX 375 и HP LATEX 365 вече в портфолиото на ТЕПЕДЕ

372
HP LATEX 375 и HP LATEX 365 вече в портфолиото на ТЕПЕДЕ

От месец ноември 2020 ТЕПЕДЕ БЪЛГАРИЯ разширява портфолиото си от предлагани широкоформатни HP Latex принтери с моделите HP Latex 365 и HP Latex 375. Моделите са предназначени за клиенти със средни месечни натоварвания. Моделът HP Latex 365 произвежда висококачествени изображения за вътрешна и външна употреба при производствена скорост, идеален вариант за справяне със спешни поръчки. Спестете време за създаване на собствени ICC профили, чрез вградения I1 спектрофотометър, който ще автоматизира този процес. Важно предимство, което трябва да се отбележи е и възможността за двустранен печат и печат върху текстили.

Като аксесоари, включени в стандартната окомплектовка на принтера получавате „Ink collector“ и „Loading accessory“, модули чрез които може да зареждате и печатате текстил със затворена и отворена структура (като флаг, дисплей и мрежа без подложки).

С модела HP Latex 375 ще получите всички предимства на HP Latex 365, но тук основен ключов фактор е постигането на по-ниска себестойност на продукцията, благодарение на 3 литровите касети за мастило.

 

лого HP

HP Latex 315

HP Latex 315

HP Latex 335

HP Latex 335

HP Latex 365

HP Latex 365 NEW

HP Latex 375

HP Latex 375 NEW

Зареждане на материалите за печат
 • Подаване от ролка
 • Автоматичен нож
 • Навиваща система (опционално)
 • Подаване от ролка
 • Автоматичен нож
 • Навиваща система
 • Подаване от ролка
 • Автоматичен нож
 • Навиваща система
 • Подаване от ролка
 • Автоматичен нож
 • Навиваща система
Максимална ширина

137.1cm (54in)

162.5cm (64in)

162.5cm (64in)

162.5cm (64in)

Брой цветове

6(C, M, Y, K, LC, Lm)

6(C, M, Y, K, LC, Lm)

6(C, M, Y, K, LC, Lm)

6(C, M, Y, K, LC, Lm)

Максимални тегло на ролките

25 кг

42 кг

42 кг

42 кг

Максимална скорост

48m²/hr

50m²/hr

91m²/hr

91m²/hr

Скорост в режим Indoor Quality (8 pass)

12m²/hr

13m²/hr

17m²/hr

17m²/hr

Двустранен печат

не

не

да

да

Ink collector

не

не

да

да

Spectro photometer

не

не

да

да

Нови машини Тепеде

 

Като пионери в латексовата технология с повече от 12 години опит, HP непрестанно подобряват качеството и надеждността на всяко следващо поколение мастила и машини. Актуалното днес HP Latex Gen 3 – поколение, се характеризира не само с множеството сертификати гарантиращи екологичността, произхода и надеждността на мастилата, но и с тяхната издръжливост. В мастилата от трето поколение се добавят специални „anti-scratch“ съставки, предоставящи изключителна издръжливост на отпечатаното изображение (върху PVC фолио или винил) към механични въздействия, съпоставими с устойчивостта на солвентните мастилата. В тази връзка значително се подобрява и устойчивостта към UV лъчи вода и различни химикали.

 

лога сертификати

 

Освен фундаменталните подобрения в трета генерация мастила, не трябва да се пропускат и чисто технологичните такива, като онлайн обновяваща се библиотека съдържаща над 1000 профила за печат върху различни материали, интуитивни 4 и 8 инчови сензорни контролни панели , намалена консумация на електроенергия, намалена температура в зоната на печат позволяваща употребата на тънки и чувствителни към температура материали.

рециклиранеКато екологично отговорна компания HP имат разработена платформа наречена HP Planet Partner за безплатно събиране и рециклиране на използваните касети, като HP Latex 831. С няколко прости клика може да заявите кутия за събиране на празните касети, както и последващото им извозване. По този начин сигурно и лесно ще намалите производствения си отпадък с грижа към околната среда.

ТЕПЕДЕ БЪЛГАРИЯ разполага с портфолио от над 100 различни материали за печат съвместими с HP Latex мастила, библиотека с профили, квалифицирани сервизни техници и постоянна поддръжка на мастила.

За да се убедите в технологията заповядайте в шоурума на ТЕПЕДЕ за демонстрация и тест!

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.