Hybrid Software Intelligent Flexo – инструментът за подобряване качеството на печат и спестяване на мастило

473
Hybrid Software Intelligent Flexo – инструментът за подобряване качеството на печат и спестяване на мастило

Hybrid Software представя решение, с което всяка компания може да създава структури върху флексо клишета за подобряване преноса на мастило без значение от оборудването или производителя на фотополимер, които използва.

 

Hybrid Software Intelligent Flexo

 

Intelligent Flexo е решението на Hybrid Software за подобряване качеството на печат и намаляване разхода на мастило.

За да постигне това, Intelligent Flexo позволява създаване на структура върху печатните елементи на флексо клишетата без ограничение от оборудването или производителя на фотополимер.

Решението за нанасяне на структура съществува от много време, но до скоро беше решение, което изискваше затворени системи от оборудване, софтуер и материал.

Hybrid Software отваря този потенциал за всяка система, позволявайки ви да калибрирате практически всяка комбинация от оборудване и материал.

Какво представлява инструментът за структуриране на флексо клишета Hybrid Software Intelligent Flexo

Intelligent Flexo прилага структура върху вашите предпечатни файлове, за да контролира разпределението на мастилото и да гарантира, че няма разливане по време на печат.

Чрез подобряване на начина, по който мастилото се пренася върху печатната машина, плътността не само се увеличава, но и машините могат да постигнат висококачествени резултати по повтарящ се и последователен начин.

 

Intelligent Flexo

 

Можете да избирате от голям набор от готови структури (шаблони), които са оптимизирани за различни печатни условия, материали и мастила.

Наред с това Intelligent Flexo има предимство спрямо други решения, а именно, че можете свободно да коригирате съществуващите структури или да правите изцяло свои такива – например да добавите скрито изображение като ниво на сигурност.

Уникалната стойност на Intelligent Flexo е това, че е отворена система.

 • Може да се използва с почти всеки термален експонатор, независимо от производителя.
 • Премахва нуждата от калибрация на експонатора за специфични растери, която имат някои производители.
 • Може да се използва с почти всички видове фотополимери, без ограничения от производителя.
 • Дава възможност на повечето флексо печатници да постигнат резултатите, които до момента можеха да се постигнат само с водещите системи на пазара.
 • Не изисква специфично обучение и се инсталира много бързо и лесно.

Какви са ползите от използване на Intelligent Flexo

Нанасянето на структура върху печатните елементи беше една от големите революции във флексо печата.

Прочетете Какво представляват различните структури върху флексо клишетата и защо има толкова много видове

Надграждането на тази възможност с различни структури за различни приложения, създаването на бариера около печатния елемент и други технологични нововъведения показват, че настина това е правилната посока, защото не само се подобрява качеството, но и се генерират реални и измерими спестявания.

 • Много по-добър контрол върху нарастването на точката – ограничаването на разливането на мастило води до по-предвидимо нарастване на точката, което се отразява много положително по време на печат с различни скорости.
 • Премахване на улеите по ръбовете на печат – един от дефектите, по които най-лесно се познава флексо печата може да изчезне почти напълно чрез по-доброто разпределяне и повишения пренос на мастило.

 

 

 • Контрол върху разливането на мастило – структурата ви позволява да заключите мастилото само в рамките на печатния елемент и така да печатате фини елементи заедно с големи плътни области, които имат нужда от повече пренос на мастило.

 

 • Намаляване на сливането на точки – сливането на точките замърсява формата и анилокса, но също така променя крайното изображение. Намаляването на сливането на точки има изключително добър ефект върху качеството на печат.
 • Подобряване на плътностите на печат – получавате много по-висока оптична плътност и по-добро пренасяне на мастилото, което ви позволява да използвате анилокси с по-нисък пренос, за да постигате същите или по-добри резултати, както и да печатате покривни цветове само на една секция

Свържете с ГЕД ООД, за да разберете повече за Intelligent Flexo

Изпратете запитване на ГЕД ООД, като им изпратите информация за

 • експонатора, който използвате в момента;
 • видовете клишета, с които печатате.

Екипът на Гед ще се свърже с вас за да ви предостави повече информация, както и за да получите персонализирано предложение според вашите нужди и конфигурация

Изпрати запитване за Intelligent Flexo ⇗

За Hybrid Software
Компанията се направи прехода от изключително иновативен продукт до цялостна структура, под която можете да намерите някои от най-добрите решения на пазара, като PACKZ, CloudFlow, Harlequin RIP, ColorEdge и други компании, които формират цялостна и пълна екосистема от решения за печатниците, които работят с етикети и опаковки.
Всички продукти на Hybrid Software са изключително иновативни, отворени и достъпни за настройки от крайния потребител. Работят с отворени стандарти и доставят несравнимо ниво на автоматизация и свързаност.

За ГЕД
В нашето портфолио ще намерите водещи решения, които предоставят много високо ниво на автоматизация и спестявания за всички печатни приложения. Нашата цел е да предоставяме най-добрите решения заедно с детайлно знание за тяхното приложение на българските производители, така че те да могат да се конкурират свободно дори с най-добрите европейски и световни печатници.

Запишете се за имейл Бюлетин на ГЕД Печатни Решения
Последвайте ГЕД в LinkedIn

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.