Нова платформа за 3D визуализиране на метални ефекти за дизайн на опаковки

255
Нова платформа за 3D визуализиране на метални ефекти за дизайн на опаковки

Платформата на ECKART ще е активна от началото на Юни тази година и е безплатна, като се изисква единствено регистрация.

Използвайте същата платформа за поръчка на мостри, преглед на материали и технологии на печат

illoom. LookBook е създадена за да демонстрира визуално какво може да се постигне при използването на специфични метални ефекти с различни техники за отпечатване. Независимо дали става дума за флексо, гравюра или офсетов печат, на базата на разтворители, UV-втвърдяване, мастила на водна или маслена основа, illoom LookBook показва най-луксозните и бляскави ефекти на ECKART.

illoom. LabelBook представя възможностите, които са постижими с някои от най-новите метализирани мастила на ECKART, показани в комбинация с цветни надписи и подходящи за печат върху различни субстрати за етикети. Показаните ефекти са постигнати чрез прав и огледален печат, както и с различни комбинации от лакове.

illoom. Effect Fans представят във вид на палитра огромното разнообразие от ефектни пигменти и печатарски мастила, които ECKART предлага за флексопечат, UV и конвенционален офсетов печат, както и за сито и дигитален печат върху различни субстрати.

 

 

Новите illoom тенденции в цветовете за 2020 година – включва две колекции от отпечатани метални цветове

HOME SWEET HOME – асортимент от наситени, светещи нюанси в диапазона от топло, но ярко сребристо през хром до оранжево и кафяво. Предизвикват Ви да изпитате усещането за светлина.

ILLUMINATING OPPOSITES – гама от двуцветни, тъмни нюанси, които светлината създава чрез луминесценция и блещукане върху тъмно зелено, лилаво, кафяво и хладно тъмно сребристо.

 

 

Метализирани мастила на ECKART се предлагат в България от Друк Партнерс ЕООД.

За повече информация:

гр. София
бул. Самоковско шосе № 1 в сградата на ТЦ Боила 2 корпус, ет.3
Тел./Факс: 02/ 917 57 00
Тел.: 0896/ 899 559

гр. Варна
склад във Варна
бул. Ян Хунияди №2
Тел.: 0893 721 733

Профил на Друк Партнерс ЕООД в каталога Полиграфия Инфо.

Интернет портал за печатни технологии.