Inkcups предлага UV принтер за директен печат върху готови продукти

278
Inkcups предлага UV принтер за директен печат върху готови продукти

Новото от Inkcups е UV принтерът Xjet Switch, който представлява машина да директен печат върху плоскости, който може да се използва за брандиране на гъвкави и твърди готови продукти.

 

Inkcups Xjet Switch

 

 

Xjet Switch печата с CMYKWW (включително силно непрозрачно бяло) изображения директно с помощта на мастилото XFLEXX UV. Той има четири въртящи се плочи (максимално изображение 254х254 мм), като тази конфигурация позволява на оператора да променя производството, за да отговори на специфичните изисквания на клиента. Също така позволява едновременно зареждане и печат.

Принтерът е проектиран за непрекъсната трисменна работа и включва автоматизирани станции за продухване, изсъхване, системи за сигурност на печатащите глави и оператора, система за рециркулация на бялото, серво управление, две 16-ватови регулируеми UV лампи и други функции, които допринасят за бързо и гъвкаво производство.

Xjet Switch подходящ за печат върху PVC, памук, канава, полиестер и мн. др. Може да се използва за печат на готови торби или други твърди продукти с височина до 240 мм.

 

Интернет портал за печатни технологии.