Нов модел машина за рязане и биговане на Intec

826
Нов модел машина за рязане и биговане на Intec

Intec ColorCut SC6000 е нов модел машина за рязане и биговане, която е насочена към дигитални печатници, които изработват поръчки при поискване на картонени опаковки,  визитки, етикети и мн. др.

 

Intec ColorCut SC6000
На снимката: Intec ColorCut SC6000

 

ColorCut SC6000 използва двойна глава за еднопасово рязане и биговане, прилагаща натиск на инструментите до 750 гр. и работеща със скорост 960 мм в секунда. Машината разполага с автоматично подаване на максималния допустим размер.

 

 

Подобренията спрямо предишния модел SC5000 са увеличеният максимален формат на работа до 340×710 мм и по-голямата дебелина на обработваните материали до 350 микрона.

Режещо-биговащата машина е оборудвана с осмо поколение Vision3 CCD камера, която служи за разпознаване на четирите ъглови маркера и QR код, с който се предава информацията за формата и задачата за работа. Intec ColorCut SC6000 е създадена да работи изключително надеждно и самостоятелно, без да е необходим постоянен контрол от оператора. Към самата машина е предвиден и софтуерен пакет ColorCut Pro на Intec необходим за управлението (включително мрежово) на работния поток и създаване на шаблони в среда на Adobe Illustrator CorelDRAW.

От края на миналата година, компанията Intec e собственост на Plockmatic Group.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.