Intec представя нова режеща маса с тангенциално управляеми инструменти

556
Intec представя нова режеща маса с тангенциално управляеми инструменти

Режещата маса Intec FB1180-T е ново поколение цифрова машина в В1+ формат. Intec са част от Plockmatic Group.

 

Intec FB1180-T

 

Дигиталната щанца разполага с новата T4 глава, която включва 4 инструмента: два стандартни инструмента за изрязване и биговане по контур, тангенциален инструмент за дълбоко рязане и тангенциално биговащо колело.  Intec FB1180-T може да реже и бигова материали с дебелина до 3 мм, което я прави подходяща за прототипни изделия по заявка и за малки производствени серии.

FB1180-T предлага два режима на работа: директен – с помощта на софтуера ColorCut Pro на Intec, работещ директно от компютър, или режим на самостоятелна работа, при който задачите могат да се съхраняват вътрешно в режещата машина или да се зареждат от USB памет, което позволява машината да бъде разположена навсякъде в производствената среда и да се управлява от 7-инчовия си сензорен екран.

Всички режещи машини на Intec предлагат автоматична обработка на задачите, чрез разчитане на QR код и пасери, отпечатани върху обработвания лист. При FB1180-T е добавено разпознаване на краищата на страниците. Това позволява обработката на отпечатаните задания от задната страна на листа, като осигурява точно рязане и биговане всеки път.

 

Режещата маса предлага висока производителност, лекотата на работа и достъпна цена. Повече информация за Intec FB1180-T може да се намери в Адком тук: adcom.com.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.