Katana Subliss 120 HD – сублимационна хартия за най-взискателни приложения

146
Katana Subliss 120 HD – сублимационна хартия за най-взискателни приложения

Сублимационният трансфер върху твърди повърхности изисква безкомпромисно качество и висока резолюция.

 

хартия за сублимация

Полиестерният текстил е едно от най-популярните приложения на сублимационната трансферна технология, но нейните възможности са по-широки. Със сублимация могат да бъдат декорирани безброй подаръци, чаши, фотопанели, мемо-табла, пъзели, табелки, ски, сноубордове, скейтбордове, сградни обозначения и т.н. Общото между всички тях е, че за разлика от текстила, позволяват трансферирането на много по-детайлно изображение, при което всеки печатен дефект ясно се забелязва.

В тези случай сублимационните хартии за текстил не са приложими. Те не могат да осигурят толкова висока резолюция на отпечатъка, не могат да поемат достатъчно мастило без разливане и бендинг, не могат да осигурят висок контраст между цветните петна и плавни тонални преходи.

Сублимационният трансфер върху твърди повърхности изисква специална хартия, с друг тип покритие, при която сублимационният принтер може да покаже максималните си възможности.

Katana Subliss 120 HD е допълнението в портфолиото на FACTOR.BG, предназначено за трансфер върху всякакви твърди повърхности (разбира се, с полиестерно покритие) – от чаши до огромни фотографски пана и мебелни врати. Разбира се, възможно е да се използва и за трансфер върху текстил, особено ако става дума за много гладък и качествен текстил, където може да се реализират качествата и в по-голяма степен.

Хартията се предлага на ролки и листа, като в близките дни ще бъдат добавени още формати и размери ролки, както и ролки с 2″ шпула, специално за принтерите Epson SureColor F500 и F501Fluo. Форматираната хартия може да се използва на всякакви марки и модели сублимационни принтери – Epson SureColor F100, Sawgrass Virtuoso, Ricoh, всякакви преработени фото-принтери и т.н.

Хартията е сходна (и превъзхождаща) по качество с хартията TruPix на Sawgrass, но на по-изгодна цена. Произвежда се в Япония.

За поръчки: Сублимационна хартия Katana SuBliss 120 HD (factor.bg)
Доставката е безплатна! 

Хартията може да бъде тествана в шоурума на FACTOR.BG, в София, на ул. Раковски 72.

На разположение за тестове са следните сублимационни принтери: Epson SureColor F100, F500, F501Fluo, Sawgrass Virtuoso SG500, SG1000.

За повече информация: 
Тел.: 0896 738 700 (Изберете 2 за връзка с шоурума)
FACTOR.BG
За онлайн поръчки с безплатна експресна доставка:
Сублимационна хартия Katana SuBliss 120 HD (factor.bg)

Интернет портал за печатни технологии.