Една машина, която замества две – KM-1е в Hama

151
Една машина, която замества две – KM-1е в Hama

Hama GmbH & Co KG е основана в Дрезден през 1923 г. Разраства се и се превръща в един от водещите доставчици на електроника, компютърни и телекомуникационни аксесоари.

 

Hama GmbH & Co KG

 

Поради широката гама от продукти, които предлага фирмата има и голямо търсене на опаковъчни материали, блистерни карти, вложки, инструкции за експлоатация, собствени каталози за продажби и и мн. др. За производството на всички тези печатни материали доскоро са използвани две печатни машини. Hama ги заменя само с една – AccurioJet KM-1e.

По-големият формат за печат (520 x 720 mm) намалява годишния обем на печат от девет милиона листа (формат A3+) до около пет милиона листа. В резултат на това, почти два пъти повече поръчки вече могат да бъдат обработени в двусменен режим. С AccurioJet KM-1e могат да бъдат отпечатани почти всички материали с дебелина на материала до 0,6 мм и обхваща целия спектър от актуални опаковъчни кутии.

 

KM1

 

Новата UV мастиленоструйна технология AccurioJet KM-1e не само осигурява необходимата гъвкавост, но и намалява разходите до ниво, конкурентно на всеки външен доставчик на печат. По-високата производителност се комбинира и с по-високо качество: новата печатна машина AccurioJet KM-1e показва значително по-малко колебания в цветовете, а фолиата и лаковете, които се нанасят след печат се фиксират още по-добре.

Поради здравата, надеждна конструкция на машината и голямото разнообразие на материали и дебелина, всички изисквания на Hama могат да бъдат изпълнени от една машина. Друг важен фактор за Hama е екологичността. Мастилото на AccurioJet KM-1e не съдържа разтворители.

Вижте видео за машината в Hama тук:


 

Пълният текст можете да видите на сайта на Коника Минолта тук: www.konicaminolta.bg

Интернет портал за печатни технологии.