Уникален ли е вашият печат, или… не съвсем?

201
Уникален ли е вашият печат, или… не съвсем?

Един от законите на пазара е, че клиентите поръчват от тези фирми, за които са чували. Познати са имената на тези компании, които успеят да се отличат – и клиентите им знаят, че могат да се обръщат само и единствено към тях, за да получат точно това, което им трябва.

 

Kodak Nexfinity

Не бъдете скучни! Ако имате или си вземете поредната дигитална машина, ще постигнете това, което правят всички други – ще печатате цветно и така ще ви остане да се конкурирате само с цена.

С Kodak Nexfinity можете да излезете от тази ситуация и да попаднете в уникалната позиция да печатате поръчки с неповторими ефекти, от които можете да изкарвате повече приход без допълнително усилие. Ще можете да създавате за вашите клиенти сложни дизайни, каквито те чисто и просто няма да намерят на друго място.

> Виж страницата на ГЕД с подробности за Kodak Nexfinity – съвременната дигитална машина за цветен печат.

Добавена стойност за високите очаквания на клиентите

Със сигурност забелязвате каква е разликата между дигиталните машини. Колко производители и колко модела има на пазара, а разликата между тях е нищожна! Всички печатат евтино, много от тях печатат добре, няколко печатат много добре. Ако си купите такава машина, ще се различавате от всяка следваща или предишна печатница, която има такава машина по това, че… не, няма да се различавате.

В дигиталния печат Kodak Nexfinity се чувства като в свои води, но има една възможност, която дава само тя – да предложите без допълнителни усилия добавена стойност, каквато клиентите няма да открият на друго място. Бъдете креативни и създайте ново поколение продукти, които да станат вашата запазена марка. А клиентите ще се превърнат от “опитващи дали печатате добре” в дългогодишни партньори.

> Виж още за работата на дигиталната машина за цветен печат Kodak Nexfinity на страницата на ГЕД ООД.

Изненадващо много приложения, които клиентите ще оценят

Nexfinity има много трикове в торбата си или може би е по-точно да се каже – в петте си печатни секции. Плътно бяло мастило с ниска прозрачност, неоново и червено флуоресциращо мастило, сатенени и метални частици са само малка част от ефектите, с които ще можете да впечатлите клиентите.

И ако думите не са достатъчни да убедят сетивата ви, вижте няколко снимки на красивите печатни резултати на Kodak Nexfinity:

  • Плътно бяло мастило, което е единствено по рода си с високата си плътност и ниска прозрачност. Нещо повече – може да се постигне само с едно преминаване през машината

Плътно бяло мастило

  • Дигитално злато, което ще придаде елегантен блясък и привлекателност в изображението. Златото е дигитален цвят и може да се персонализира и променя с всеки печатен лист

Дигитално злато

  • Релефен лак, за да подчертаете ефектни детайли на дизайна или изображението и да създадете приятна на допир текстура. Също е дигитален цвят и може да се персонализира или променя с всяка печатна страница.

Релефен лак

  • Дигитален лак – за да изглеждат избрани елементи променливо спрямо светлината, която пада върху тях, или да се освежи цялостната визия. Лакът дава възможност и за поставяне на воден знак.

Дигитален лак

  • Светло сиво – благодарение на този цвят ще можете да постигнете визия от изключително високо качество при фотографии и фотоалбуми

Светло сиво

  • Сложни опаковки – печат на сложни опаковки с оптимизирана употреба на пространството и възможности за релефни и други ефекти, привличащи вниманието на рафта.

печат на сложни опаковки

Виж всичко за дигиталната машина за цветен печат Kodak Nexfinity на страницата на ГЕД ООД.

Новият ценови модел за Kodak Nexfinity

Kodak Nexfinity идва с изцяло нова цена и нов ценови модел на работа с машината. Цената за придобиване на машината е изцяло ревизирана и е направена значително по-достъпна, като дори основната конфигурация включва много опции и възможности.

За работа с машината можете да изберете между два начина на работа в зависимост от поръчките, които имате:

  • да купувате консумативите свободно според поръчките и натоварването, което имате – този модел е много подходящ за офсетовите печатници, които са свикнали на подобен начин на работа и имат много добри системи за управление на цветовете, с които могат да подготвят файловете си, така че да пестят мастило без да правят компромис в качеството
  • да изберете новия и много лесен за използване клик модел на ценообразуване. Клик моделът е предпочитан от офсетови и дигитални печатници, които печатат много и разнообразни поръчки и имат нужда да могат да ги ценообразуват бързо и лесно. Клик моделът е гъвкав и може да включва сервиз, може да включва само консумативите или да се направи специално предложение според вашите нужди.

Nexfinity е машина, която е създадена да ви дава възможности! – Възможности за печат, възможности за закупуване, възможности за използване – изберете точно модела на работа, който ще ви направи най-успешни.

> Изпрати запитване и виж новия ценови модел за Kodak Nexfinity

ГЕД ООД е дистрибуторът, който предлага машината на Kodak, както и подходящото обслужване за дългосрочната ѝ качествена поддръжка. С квалифицираните и опитни инженери на ГЕД, поддръжката на Kodak Nexfinity се извършва спокойно и професионално.

Интернет портал за печатни технологии.