Koenig & Bauer сключи сделка за шест флексопечатни машини

343
Koenig & Bauer сключи сделка за шест флексопечатни машини

Koenig & Bauer Celmacch и Saica Group сключиха договори за доставка на шест флексопечатни машини за печат върху велпапе.

Koenig & Bauer Celmacch е създадена през 2022 г., след като Koenig & Bauer придобива 49-процентов дял в италианската компания Celmacch Group S.r.l., която разработва и произвежда флексопечатни машини и ротационни щанцови машини за велпапе.

 

 

 

Компанията Saica е основана в Испания през 1943 г. Днес тя е група от компании с персонал от 10 000 души по целия свят. Има предприятия в Испания, Франция, Италия и Португалия. Великобритания, Ирландия, Турция, Люксембург, Нидерландия, Полша и САЩ. Основните бизнес направления, в които работи са разработване и производство на рециклирана хартия за велпапе (Saica Paper), управление на отпадъци и екологични услуги (Saica Nature), опаковки от велпапе (Saica Pack) и гъвкави опаковки (Saica Flex).

Четири от шестте закупени машини (ChromaCUT X Pro) ще бъдат инсталирани в производствените обекти на Saica в Обединеното кралство, Португалия, Франция и Италия. Други две машини Chroma High Tech ще бъдат пуснати в експлоатация в обекти в Испания. Една от машините ще бъде оборудвана с възможност за двустранен печат с едно преминаване. Първите инсталации са планирани за пролетта на 2024 г.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.