Komori Advance – възвращаемост на инвестицията от световна класа

227
Komori Advance – възвращаемост на инвестицията от световна класа

В типичната за своя стил култура на производство, от началото на октомври т.г. Komori пуска на пазара нова серия самообучаващи се листови машини Lithrone GX/G Advance във формат В1.

С ъпгрейда на всички компоненти на печатните машини и с направените подобрения на операционната система, овлажняващата Komorimatic система и на системата за подаване на продукция към довършителните процеси, Komori предоставя на своите клиенти възможността да сведат до минимум необходимостта от контрол на цялостния печатен процес.

 

Komori Advance

 

Разработените в отговор на това предизвикателство, самообучаващите се листови печатни машини Lithrone GX /G Advance улесняват работата на операторите, редуцират необходимостта от техния контрол, като в същото време решават въпроса с качеството на високоскоростния и продължителен печат.

Новата серия на Komori е съобразена и с друга особеност на пазара – намаления в последно време обем на поръчките и желаното кратко време за тяхното изпълнение. Предимство на серията е и изключително високата степен на взаимодействие с облачното решение KP-Connect. Базираният на концепцията на Komori за свързана автоматизация KP-Connect оптимизира връзките между отделните процеси в печатницата, като подобрява цялостната производителност и позволява изграждането на „умни“ предприятия.

Желаещите да научат повече подробности за новата серия самообучаващи се листови машини, могат да направят това чрез представителя на Komori за България – „Булграфика“ ЕООД.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.