Kongsberg представи новата платформа Ultimate

714
Kongsberg представи новата платформа Ultimate

Kongsberg Precision Cutting Systems (Kongsberg PCS) представи своята нова платформа за цифрово рязане Kongsberg Ultimate. Тя е готова да трансформира производството на велпапе, новаторската платформа осигурява безпрецедентни нива на производителност, прецизност и безопасност.

 

KONGSBERG PRECISION CUTTING SYSTEMS

 

Със своята нова, иновативна технология на задвижване, впечатляваща скорост на ускорение до 2.74G и забележителна скорост на рязане от 168 метра в минута, Kongsberg Ultimate е свидетелство за ангажимента на Kongsberg PCS за разработване на най-новите технологии.

„Проектиран с нашето дълбоко разбиране за нуждите от прецизност на конвертори на велпапе и дисплеи, Kongsberg Ultimate обещава да предефинира стандартите и да въведе нова ера на производителност и иновации, осигурявайки бърза възвръщаемост на инвестициите за конверторите на велпапе“, каза президентът и главен изпълнителен директор на Kongsberg PCS Стюарт Фокс. „Подобрявайки операциите и осигурявайки значително конкурентно предимство, платформата поставя нов еталон в индустрията и е настроена да управлява бъдещето на производството на велпапе за години напред.“

Включвайки шест основни ценности в дизайна, Kongsberg Ultimate представлява квантов скок напред в технологиите, директно насочен към уникалните предизвикателства, пред които са изправени конверторите на велпапе, участващи в непрекъснатото производство на различни дизайни в голям обем.

“Заедно с конвертори на велпапе от цял свят, които са подложени на нарастващ натиск да произвеждат по-добре, по-бързо, по-безопасно и по-ефективно, за да отговорят на изискванията на световния пазар, ние подчертахме ангажимента си да предоставим решение, което е проектирано за прецизност и създадено за производителност „, добави Стюарт.

“Фирмите, които искат да повишат дейността си, не е необходима да гледат по-далеч от Kongsberg Ultimate.”

Kongsberg ULTIMATE

 

Върховни основни ценности на Kongsberg: Отключване на възможността за производство с Kongsberg Ultimate

Производителност: С новия си дизайн на траверса и задвижване, Kongsberg Ultimate дефинира следващото поколение на дизайн и производителност. Това води до значително повишаване на производителността и съкращаване на възвръщаемост на инвестициите за потребителите.

Прецизност: Със своята щателно проектирана траверса от въглеродни влакна, Kongsberg Ultimate осигурява несравнима твърдост и последователно прилагане на 50 кг притискаща сила. Камерата в главата с инструменти допълнително повишава своята прецизност, като прави всеки срез перфектно подравнен с най-високите стандарти в индустрията.

Безопасност: Решението за безопасност Kongsberg Smartzone TM е иновативна двузонова система, задвижвана от близост, създадена да съчетава безпроблемно безопасността и ефективността. Освен това, интуитивното LED осветление гарантира, че състоянието на машината е кристално ясно, осигурявайки безопасна и продуктивна среда.

Непрекъсната работа: С нова самодиагностика и дистанционни сигнали за оператора, съчетани с прилагането на доказани стабилни технологии от други индустриални области с високи изисквания, Kongsberg Ultimate е проектиран да осигури най-високото време за работоспособност, за да увеличи максимално използването.

Потребителски опит: Операторите са в основата на всяко производство. Имайки това предвид, Kongsberg Ultimate може да се похвали с интуитивен IPC 3.0 интерфейс със сензорен екран, за да подобри изживяването на оператора, с лесно достъпни бутони на машината, което прави всяка задача безпроблемна и ориентирана към потребителя.

Устойчивост: Kongsberg Ultimate включва по-голямо използване на рециклирани, лесно рециклируеми и други материали с по-малко въздействие върху околната среда, което показва, че Kongsberg PCS приема сериозно ангажимента си за по-зелено бъдеще.

Откривайки иновативната нова маса в централата на компанията в Гент, Белгия, Стюарт Фокс каза: „Работихме творчески, за да гарантираме, че бъдещето ни е изградено върху производствено оборудване, с което нашите клиенти и екип могат да се гордеят. Kongsberg Ultimate не е просто еволюция, а скок напред в технологията за производство на продукти от велпапе и ангажимент към тази индустрия за бъдеще.

“Това забележително постижение потвърждава позицията на Kongsberg PCS като лидер в индустрията и подчертава нашата отдаденост към предоставянето на иновации, които дават възможност на бизнеса да процъфтява на непрекъснато развиващия се пазар”, продължава Фокс

Kongsberg ULTIMATE

 

За повече информация за Kongsberg ULTIMATE посетете kongsbergsystems.com

Източник на информацията: Адком

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.