Дигитални машини за щанцоване на етикети LabelExpress

298
Дигитални машини за щанцоване на етикети LabelExpress

Цифровата машина за щанцоване на етикети LabelExpress осигурява непрекъснат и без нужда от обслужване работен процес в цялостна компактна платформа.

 

LabelExpres

LabelExpress използва най-модерен CCD модул, система за автоматично подаване, модул за отстраняване на отпадъци и устройство за повторно навиване, както и допълнителен модул за нарязване. Различните модули и функции позволяват интеграция на няколко операции в един процес, което спестява не само ресурс и време, но и подобрява изходния резултат.

Характеристики

RoHS съответствиеRoHS съответствие
Всички продукти на GCC са съвместими с RoHS (Директива 2002/95/EC на Европейския парламент, ограничаване на опасните вещества) и не съдържат олово (без pb).

 

 

LabelExpress smartVisionSmartVISION™ Pro CCD
SmartVISION™ Pro CCD е уникална система с изкуствен интелект, която чете две марки с мащабиране и ъглова компенсация, за да извърши прецизно изрязване на контури при предварително отпечатани материали. Използва 3 мм квадрат като регистрационни маркери за високо прецизно рязане.

 

 

Сензори за автоматично подаване на хартияСензори за автоматично подаване на хартия
Сензорите за хартия засичат разстоянието спрямо носителя. Когато разстоянието е твърде голямо, носителят ще се подава автоматично и нарязаните материали се навиват обратно в поемащата ролка.

 

 

Система за отстраняване на отпадъциСистема за отстраняване на отпадъци
Със системата за отстраняване на отпадъци, изрязаният етикет ще бъде отделен автоматично от отпадъците и етикетът ще е готов за употреба, след като работата по рязане приключи.

 

 

 

Механизъм за подравняване по ръбаМеханизъм за подравняване по ръба
Модулът за следене на края на медията поддържа непрекъснатото подаване и предотвратява изместването на материалите.

 

 

 

Технология със задвижващ стоманен валТехнология със задвижващ стоманен вал
Надеждна технология на задвижва със стоманен барабан придвижва материалите с дълъг контур и осигурява отлична способност за подаване..

 

 

 

DC серво технология със затворен контурDC серво технология със затворен контур
DC серво мотор със затворен контур може да доставя по-голяма непрекъсната мощност на вала при по-високи скорости, отколкото стъпков мотор със същия размер на рамката. В допълнение, той може също да даде много по-голяма точност поради непрекъснатото движение, вместо постоянното спиране и рестартиране. Високоскоростната технология на GCC с DC серво мотор със затворен контур гарантира прецизно и бързо движение на каретката с изключително точни резултати.

 

 

Специален драйвер SmartCONTROLСпециален драйвер SmartCONTROL
Специалният драйвер за етикети SmartCONTROL позволява на операторите по лесен начин да настроят заданието. Работните процеси могат да бъдат драстично опростени с интуитивния и лесен за използване SmartCONTROL Label.

 

 

 

Авариен стопАвариен стоп
Забележим авариен бутон, разположен в горната част на машината, позволява на операторите да спрат лазера незабавно, за да осигурят безопасна работна и работна среда.

 

 

Осветена работна зонаОсветена работна зона
Вграденият LED светлинен модул осветява работното пространство и прави лесно видим всеки обработен детайл.

 

 

 

Интуитивен интерфейс на контролния панелИнтуитивен интерфейс на контролния панел
Контролен панел с кохерентен дизайн на бързи клавиши и графичен дисплей с икони ви позволява да променяте настройките и параметрите на лазера, да настройвате задания в режим на повтаряне, да добавяте задания в опашка, да изтривате задания и т.н.

 

Допълнителни модули за избор

 

Допълнителни модули за избор

 

Благодарение на допълнителните опции системата позволява интеграция на няколко модула за операции в един процес, което спестява ресурс и време. Медията минава през различни обработки във всеки един от тези модули и накрая на навиващото устройство остава готовия продукт, който е във вид за ползване на етикиращата машина в съответното производство

Компресор за сгъстен въздухКомпресор за сгъстен въздух
Специално проектиран въздушен компресор, използващ безмаслена диафрагма, помага да се премахнат вредните странични ефекти на влагата върху лазерната оптика. Освен това осигурява оптималното въздушно налягане, от което вашият лазер се нуждае, за да издуха изпарените частици и помага за предотвратяване на прегряване. Задължително е да поддържате лещите и огледалата чисти, за да удължите живота на лазера.

 

 

Входен клас система за изсмукване на димВходен клас система за изсмукване на дим
CE-сертифицирана система за изсмукване на дим GCC PA-1500FS & PA-1000FS е проектирана да отстранява опасните изпарения и прах по време на лазерна обработка, за да защитят здравето на операторите, да елиминират замърсяването на околната среда и да подобрят лазерното рязане.

 

 

 

Ролен водач за медияРолен водач за медия
Опционалната система Web Guide е необходима за тези производители на етикети, които изискват много точно пренавиване, където толерансът е само ±0,1 mm, за да отговарят на изискванията на потребителите надолу по веригата – с етикетираща машина. Със системата GCC Web Guide за LabelExpress е лесно да постигнете тази задача.

 

 

 

 

Автоматично листоподаващо устройствоАвтоматично листоподаващо устройство
GCC LabelExpress вече е достъпно решение за приложения лист към лист, а не само за носители на ролка. С опционалния модул Auto Sheet Feeder, може да изрязвате етикети или друго приложение на листа. Окомплектован с автоматично подаващо устройство за листове, LabelExpress позволява на потребителите да боравят с листовия материал от зареждането на носителя до събирането по непрекъснат и без операторска намеса ефективен начин..

 

 

 

ЛаминаторЛаминатор
С GCC Laminator + LabelExpress ще можете бързо и лесно да изпълнявате всички тези стъпки за довършване на етикети в един, интегриран и автоматизиран процес:
Ламиниране (опционално) / Лазерно частично прорязване / Лазерно рязане с перфорация / разцепване (опционално) / Пренавиване до готови ролки

 

 

 

 

Модул за разцепванеМодул за разцепване
Модулът за разцепване може да нарязва ролката на по-тесни ролки по време на другите операции

 

 

 

Количка за зареждане на хартияКоличка за зареждане на хартия
Количката за зареждане на хартия е удобен инструмент, който позволява на операторите да поставят носителите върху количката за сглобяване на носителите и системата за развиване/навиване..

 

 

 

Външен контролен интерфейсВъншен контролен интерфейс
Външната контролна интерфейсна платка е опционален елемент, който позволява на потребителите да настроят GCC машината за комуникация с външни устройства като принтер за етикети, GCC ламинатор и други чрез 24V, 500mA сигнал за формиране на автоматична производствена линия.

 

 

В следващите две видеа можете да видите начинът на работа на LabelExpress, както и някои от възможностите, с които разполага.

 

Дигитални машини за щанцоване на етикети LabelExpress се предлагат от Адком. Вижте повече информация тук.

Интернет портал за печатни технологии.