Landa разширява портфолиото си с нови модели

399
Landa разширява портфолиото си с нови модели

Новите нанографски печатни машини на Landa са с изкуствен интелект и печатат със скорост до 11 200 формата В1 в час.

Моделите Landa S11 и S11P предлагат изключителна производствена гъвкавост и кратки срокове за изпълнение на задачите, което води до икономии и висока ефективност за печатарите.

Landa S11 и S11P

 

Предлагането на машините стартира по време на drupa 2024. S11 и S11P използват технология с изкуствен интелект и ще разполагат с нов модул PrintAI, който подобрява още повече качеството на печат. Той осигурява перфектно приспособяване на възможностите на машината дори към най-взискателните клиенти, произвеждащи картонени опаковки и търговски печатни приложения, изискващи микротекст и други функции за защита на марката. PrintAI отваря вратата към допълнителни възможности за генериране на печалба за много печатници.


 

Нов модул 11K

Новите модели Landa S11 и S11P включват нова система за сушене на мастилото, която позволява прехвърляне на изсушено мастило от трансферното платно към медията при по-висока скорост от 11 200 формата В1 в час. Новата функционалност отключва допълнителна производителност и подобрява икономическите ползи за печатниците, които искат да изпълняват повече задачи с по-кратки срокове.

Конфигуриране на печатната машина

Новите печатни машини Landa S11 и S11P могат да бъдат конфигурирани според точните изисквания на всеки клиент. Това означава, че всяка нова печатна машина се предлага с избор от четири или седем цвята, възможност за непрекъснат печат, опционален модул за нанасяне на покрития в поточна линия и възможност за закупуване на модул 11K, повишаващ производителността до 11 200 формата в час, както и модул PrintAI.

В света има продадени над 50 дигитални печатни машини Landa и те са вече в основата на много печатници в 14 страни, като повече от 20% от тях са направили повторна поръчка за втора или трета машина.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.