Демонстрация на система за инлайн inkjet производство на книги

189
Демонстрация на система за инлайн inkjet производство на книги

Посетете онлайн събитието „Learn with us ・ Inkjet“, организирано от Inkish с участието на Horizon International Inc.

Световният лидер в довършителните машини с най-богато портфолио Horizon International Inc. ще вземе участие в предстоящото онлайн събитие „Learn with us ・ Inkjet“, организирано от Inkish.

Събитието ще бъде фокусирано върху предимствата на inkjet-технологията за печат и ще включва редица сесии, разделени в категориите печат, довършителни процеси и софтуерни компании в периода от 15 до 19 февруари.

 

Learn with us ・ Inkjet

Сесията на Horizon ще се проведе в последния ден на събитието (запазвайки най-доброто за накрая) – на 19 февруари от 11.00 ч. източноевропейско време (България).

На живо от шоурума Horizon Innovation Park в Япония производителят Horizon ще демонстрира система за инлайн inkjet производство на книги (Inkjet Press Inline Book Production System). При обслужване само от един оператор ще бъде демонстрирано производство на дигитална печатна машина SCREEN Truepress Jet 520 HD Mono в комбинация с инлайн Horizon Smart Binding System (инлайн интелигентна система за производство на книги). Системата ще произвежда книги с различен брой страници като използва най-високата автоматизация за печатни и довършителни процеси. По време на демонстрацията всеки участник ще има възможност да се запознае с ефективността на инлайн довършителните процеси, която води до намаляване на разходи за персонал и по-висока рентабилност на производствените процеси.

Регистрация за сесията на Horizon.


Общ преглед на сесиите.

Лого Доминов КонсумативОфициален представител на Horizon International Inc. за България:
Доминов-Консуматив ЕООД

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.