manroland Goss Group купиха Thallo

162
manroland Goss Group купиха Thallo

manroland Goss Group подписаха споразумение с Contiweb за покупката на техния бизнес свързан с ролните офсетови машини Thallo, включително всички свързани с технологията права за интелектуална собственост.

Чрез тази стратегическа инвестиция, manroland Goss допълва продуктовото си портфолио на нарастващия пазар на офсетови опаковки. Настоящите клиенти на Thallo, ще се възползват от десетилетия опит в ролния офсет и световната организация за продажби и обслужване на manroland Goss. В същото време компанията Contiweb, която до сега притежаваше Thallo продължава основната си дейност за доставка на помощни системи за ролен офсетов и цифров печат.

 

Thallo

Thallo са ролни машини, предназначени за печат на етикет и опаковки на продукти на материали с ширина от 520 до 1050 мм., в сегмент от тиражи, които са твърде малки за флексо и дълбок печат, но са и твърде големи за дигитален печат.

Машините Thallo могат да работят в режим на традиционен офсетов печат, сух офсет и UV флексопечат. Хибридни конфигурации също са възможни.

manroland Goss ще си сътрудничи с партньорската компания DG Press Services в областта на производството на машини Thallo. Планира се първата такава машина да стартира в Германия още през 2021 г.

Интернет портал за печатни технологии.