Новата дигитална машина за етикети на Mark Andy – Digital PRO MAX

1155
Новата дигитална машина за етикети на Mark Andy – Digital PRO MAX

Mark Andy отново разчупват клишето и представят за първи път революционната Digital Pro MAX на LabelExpo Americas 2022 в Чикаго. От компанията производител са послушали своите клиенти, че желаят да имат по-бързо изпълнение, по-ниска цена за печат, цифров БЯЛ тонер и възможността да надградят машината си си, когато нуждите им се променят. Вследствие на това, всички тези неща са заложени в Digital Pro MAX, която е най-новата машина в линията хибридни флексопреси Digital Pro.

Dpro MAX обединява изцяло нова високоскоростна дигитална печатна система с бяло и нова платформа, за да позволи гъвкавост при конфигурация и разширение, като същевременно осигурява по-ниска цена на печат на вашите етикети.

 

Mark Andy Digital Pro MAX

 

Новата платформа ви позволява гъвкавостта да конфигурирате Digital Pro MAX въз основа на текущите си нужди и след това да разширявате функциите, докато развивате бизнеса си. Можете да започнете с конфигурация „roll-to-roll” и след това, когато имате нужда от флексо печат за спот цветове, можете да добавите до 3 флексо станции във всяка комбинация преди или след цифровия печатен модул. Ако имате нужда от инлайн възможности за облагородяване, можете да добавите станции за студено фолио и ламиниране по всяко време. Ако имате клиент, който се нуждае от печат на гърба на подложката, можете да добавите turn bar обръщач по всяко време. Можете също да добавите нашата най-модерна усъвършенствана секция за полуротационно щанцоване. Можете наистина да увеличите максимално възможностите си, като можете да добавите функции, когато поръчвате своята машина или по-късно, след като вече машината е инсталирана при вас и работи.

В настоящият и все още актуален модел Digital Pro3, Mark Andy бяха първите, които интегрираха секция за флексо печат, за бяло мастило или спот цветове, преди цифровия печатен модул. Това даде възможност на клиентите да печатат върху прозрачни и метализирани субстрати, но също така, това изисква да производство и монтиране на флексо клише, което добавя време и разходи, но същевременно дава гъвкавост и страхотни резултати. Новият Digital Pro MAX ви позволява да УВЕЛИЧИТЕ МАКСИМАЛНО скоростта и да минимизирате разходите си, като сега разполагате с цифров бял тонер, който елиминира нуждите от флексо клишета и помага за намаляване на разходите и времето за подготовка.

Най-забележителното нещо е, че машината в състояние да увеличи максимално вашата рентабилност с по-ниски разходи за печат, които вече максимално се доближават до мастиленоструйния печат.

При необходимост от допълнителна информация, можете да се свържете с Графтек ООД
Контакти:
Г-н Иван Иванов
Тел.: 0882/ 447 006
имейл: office@labelstech.com
уеб:  www.labelstech.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.