MBO празнува една година като част от Komori

52
MBO празнува една година като част от Komori

MBO Group празнува първата си година след придобиването от Komori Corporation. По повод празника компанията пуска на пазара комбинирана сгъваема машина K32 KSE с с пакет за довършителни операции. Специалното предложение за продажба на машината важи за периода 1.03.2021 – 31.08.2021.

 

 

Името на машината е KSE, което е съкращение на KOMORI Special Edition (специално издание на Komori). Затова и цветовете на машината са в цветовете на Komori – тъмно сиво и бяло. предлага много повече от привлекателен дизайн – предлага множество технологични предимства. Подходяща е за отпечатъци формат B1 / 70 x 100 cm. Юбилейното издание се предлага в две фиксирани версии: като ръчна и автоматизирана машина за сгъване.

И двата варианта разполагат с M1 Advanced машинно управление, което се управлява с помощта на интуитивен сензорен екран. Включен е и софтуерът за дистанционна поддръжка RAS с безплатна услуга за дистанционна поддръжка. Подаването на листа се осъществява чрез палетизирано устройство за подаване.

Секцията за паралелно сгъване е снабдена с валове за сгъване Virotec и включва извеждащи валове в плъзгаща се касета, което намалява времето за настройка. Предлаганият пакет включва допълнителен комплект транспортни ленти и в двата варианта.

Ръчната версия на K32 KSE има четири касети с регулируем дефлектор за листата в Първа секция за паралелни гънки, също така регулируеми извеждащи валове в трета ножева секция.
В допълнение машината се доставя с вертикален стакер SBAP46ME.

Автоматичната версия съдържа шест автоматизирани касети в секцията за паралелно сгъване. В допълнение, всички валове и извеждащи ролки са автоматизирани. Пакетът включва най-новата система за извеждане на MBO, A80. Тази система е напълно интегрирана в управлението на сгъваемата машина. Всички функции могат да се изпълняват от всеки екран. В допълнение, A80 е идеалната секция за използване на роботизирана ръка за редене на готова продукция – MBO CoBo-Stack. A80 предлага много лесен достъп и обширна автоматизация, позволяваща бързи и лесни операции по настройка.

Komori и MBO се предлага в България от Булграфика.

гр. София
бул. Цариградско шосе № 113 A
Тел.: 02/ 876 04 93
office@bulgraphica.com

Интернет портал за печатни технологии.