Нова инсталация на MGI JETVARNISH 3DS на KONICA MINOLTA

1139
Нова инсталация на MGI JETVARNISH 3DS на KONICA MINOLTA

МаксКарт ООД – един от лидерите в производството на пластмасови карти допълни производствените си мощности с MGI JETVARNISH 3DS, за да може да предложи продукт с голяма добавена стойност.

Фирма МаксКарт ООД е основана през 2003 г. в София като производител на пластмасови карти, специализиран в малките и средни по големина поръчки. Последно поколение оборудване от водещи европейски производители във всеки един от етапите на изработка на картите дава възможност на компанията да гарантира най-високо качество на продукцията и екологично чистo производство. Благодарение на инвестициите в най-иновативните технологии на пазара производственият капацитет на МаксКарт в момента е 60 000 карти на смяна.

 

MGI JETvarnish 3DS в МаксKарт

 

МаксКарт предлага на своите клиенти изключително широка гама от приложения: карти за отстъпки; за лоялни клиенти; клубни карти; подаръчни карти; предплатени карти; VIP карти; хотелски карти; сервизни карти; pvc визитки; ID карти и др. Едно от основните конкурентни предимства на компанията е пълно затваряне на производствения цикъл с изцяло собствено оборудване. Всички операции – от предпечатната подготовка до готовата карта са затворени в производствените звена на МаксКарт. С добавяне на технологията MGI JETVARNISH, при производство на по-премиум линии карти, обогатени с лак и фолио, се избягва използването на подизпълнители в последния довършителен етап.

MGI JETVARNISH 3DS + IFOIL ще отключи нови възможности за компанията. Инсталирането на иновативното решение за селективен UV лак и дигитален топъл печат ще помогне на Масккарт да предложи на своите партньори набор от услуги с голяма добавена стойност, за да удовлетвори все по-големите пазарни изисквания при по-специални задания. Инсталацията на машината завърши, след което се проведе и обучение на операторите от сертифицирани инженери. Първите тиражи вече са факт. Дигиталната система за обогатяване е в действие и работи в името на все по-високата удовлетвореност на клиентите на МаксКарт.

MGI JETVARNISH 3DS + IFOIL e завършена индустриална система за обогатяване на печата с 2D, 3D лак и богата палитра от фолиа. И всички довършителни дейности се извършват без познатите в аналоговия свят подготовки, клишета, сита и т.н., което е свързано със загуба на финансови и времеви ресурси. Липсата на технологична необходимост от отпечатване на специални пасери, за да се гарантира точен регистър от лист до лист, възможността да се лакира един лист от субстрата с променлива дебелина на покритието от 21 до 116 микрона само с едно преминаване на медията през машината, е революционно и понастоящем уникално решение. MGI JETVARNISH 3DS + IFOIL дава възможност за мострени тиражи, работа с файл, вместо с отнемащи време и средства клишета, форми или сита, възможност на персонализация и работа с променливи данни и др.

Предимствата на MGI технологията в комбинация с безкомпромисния професионализъм и иновативния подход на МаксКарт ще поднесат на лидера в производството на карти в България богати възможности за проява на креативност при дизайна на крайния продукт. Компанията ще може да предложи на своите клиенти безспорна добавена стойност, която ще удовлетвори и най-взискателните клиенти.

Източник: Коника Минолта България

Интернет портал за печатни технологии.