Mondi създаде екологичен куриерски плик

45
Mondi създаде екологичен куриерски плик

Доставчикът на хартии Mondi Group създаде екологичен куриерски плик за онлайн търговци.

MailerBAG е направен от крафт хартия и може да се рециклира с останалите хартиени отпадъци.  Той е екологична алтернатива на найлоновите куриерски пликове. Идеален е за изпращане на нечупливи артикули като модни стоки и аксесоари.

екологичен куриерски плик

Продуктът е създаден за бързо растящата индустрия на електронната търговия и необходимостта й от екологични куриерски опаковки. Нарастващото търсене на опаковъчни решения, които намаляват логистичните разходи и ускоряват процеса на опаковане, вдъхновява Mondi да разработят опаковка, която отговаря на тези нужди.

Пликовете са лесни за брандиране и придават екологичен вид на крайния продукт.

Ползите за центровете за обслужване на онлайн търговия:

  • Опаковъчен плик, чиято форма се адаптира към стоките вътре.
  • Възможност за дълбоко дъно, което позволява по-бърз процес на пълнене.
  • Пликът се затваря с горна лепяща лента.

Ползите за крайния клиент:

  • Пликът може лесно да се отвори с отварящата лента.
  • Ако крайният потребител желае да върне продукта, пликът може да се използва повторно и да се затвори лесно с втората лепяща лента върху капака.
  • Няма нужда от допълнителна лента или опаковка за връщане на артикули.

За повече информация за новия MailerBAG, вижте сайта на производителя тук.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.