Мастилата Mutoh MS51 покриват ключови акридитации за VOC емисии

558
Мастилата Mutoh MS51 покриват ключови акридитации за VOC емисии

Мастилата MUTOH MS51 отговарят на водещите регулации за качество на въздуха в затворени помещения и миризми, в Европа и в световен мащаб.

 

Мастила MUTOH MS51

 

Мастилата MS51 Sign and Display на Mutoh бяха независимо тествани от Normec Product Testing за емисии на VOC и миризми във връзка със спазването на законовите изисквания, рейтинга за „зелени“ сгради и други водещи програми за сертифициране на строителни продукти. Мастилата MS51 покриха напълно стандартите на AgBB Германия, белгийския кралски указ от 8 май 2014 г., сертифицирането по M1 във Финландия, DICL в Дания, полското законодателство, LEED в САЩ и BREEAM в Норвегия, Холандия, Великобритания и международните.

Благодарение на тези положителни резултати в отговор на ключовите разпоредби и протоколи, свързани с емисиите на VOC и миризми, Mutoh може да увери своите потребители, че мастилата MS51 са безопасни за използване във всички видове приложения за декорация на закрито, включително най-чувствителните, като болници и училища.

Стефан Хайнтйенс, продуктов маркетинг и мениджър продуктови приложения за Mutoh Europe, казва: „Тези водещи акредитации по индустриални стандарти показват, че нашите мастила MS51 изпреварват другите формулировки за мастило, когато става въпрос за безопасност, ефективност и производителност, както на ниво работно помещение, така и в среди на приложение. Тестовете за емисии на VOC, проведени от Normec Product Testing, са напълно регулирани в съответствие с EN 16516 и са последователни при всички мастила, а MS51 е преминал всички успешно . Щастливи сме да кажем недвусмислено на нашите клиенти и на по-широката индустрия, че нашите мастила MS51 Sign and Display са официално акредитирани като безопасни за оператори, потребители и всеки, които не намират в среда на продукти отпечатани с тях. “

Стефан Хайнтйенс, продължава: „От пускането на нашите мастила MS51 миналата година, те бяха много добре приети от клиентите в целия регион на EMEA. MS51 предлагат пълно спокойствие за всички, работещи с тези тях, че са безопасни, без мирис и с много високо качество. MS51 изсъхват бързо, а обгазяването се постига при регулярни температури, премахвайки необходимостта от прекомерна консумация на енергия. Мастилата ще помогнат за намаляване на производствените разходи, особено в този момент на високи цени на енергията../..

Мастилата Mutoh MS51 Sign and Display се предлагат в опаковки от 1 литър и са специално разработени за новата технология за печатаща глава AccuFine piezo drop-on-demand. Тази нова технология на главата е интегрирана в най-новата гама принтери XpertJet Pro на Mutoh, която ще можете да видите на щанда на Mutoh на FESPA 2023 в Мюнхен, зала A1 – C30.

Източник: Адком

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.