Над 300 изложители на Fespa Global Print Expo 2021

288
Над 300 изложители на Fespa Global Print Expo 2021

Международното изложение за сито, дигитален и текстилен печат ще се проведе на 12-15.10. 2021 в Амстердам.
След 18 месеца като домакини на виртуални събития, демонстрации и представяния, доставчиците са готови да се срещнат на живо с потенциалните си клиенти. Fespa Global Print Expo 2021 ще събере под еидн покрив последните новости от над 300 компании в сито и дигиталния печат.

 

 

Златни спонсори на изложението: Brother и Mimaki
Големи изложители на оборудване за печат: Agfa, Canon, Durst, Fujifilm, Han Glory, Roland DG
Медии и субстрати : 3A, Ahlstrom Munksjö, Avery Dennison, Hexis, Re-board Technology AB;
Автоматизирани решения и софтуер от: Barbieri Electronic, Inedit, OneVision, ONYX Graphics, Print Factory;
Мастила и консумативи от: CHT Germany, Easy Inks Gmbh, Sun Chemical.

 

 

Традиционно се провежда и European Sign Expo – изложение за външна реклама. На него ще се срещнат доставчиците и производителите на външна реклама, обемни букви, дигитални надписи, LED осветление, изрязване и гравиране. Изложители на това изложение са: Art Neon Lighting, Domino Sign, Led Frames, LG Hausys Europe, NEX LINE SRL, Yellotools.

 

 

Тази година, за първи път входът за изложенията ще е платен.
Цената е 60 евро. При регистрация преди 12 октомври. цената е 50 евро с код FESM104.

Безплатен вход ползвате само членовете на локалните асоциации. За да получите безплатен достъп, е необходимо да сте член на Fespa Bulgaria. Членовете имат достъп и до ВИП щанда Fespa Club и ползват различни безплатни екстри като освежаващи храни и напитки, място за бизнес срещи, участие в networking с рекламни изпълнители от над 37 държави.

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.