Шведската Plockmatic Group се присъединява към Accent

350
Шведската Plockmatic Group се присъединява към Accent

Accent Equity стана новият мажоритарен собственик на Plockmatic Group, докато Grimaldi Industri AB ще остане като значителен ко-инвестиционен партньор в Plockmatic.

 

На снимката: Оскар Клесон (президент на Accent) и Ян Марсторп (главен изпълнителен директор на Plockmatic Group)

 

Plockmatic е световен лидер на пазара във високия и среден клас довършителни решения за печатната и опаковъчната индустрии. Широката им гама от продукти и способността да отговорят на нуждите на възникващите пазари направиха компанията водещ доставчик на довършителни решения за печатната индустрия. „В единството е силата“ е много подходяща поговорка, когато става дума за най-новите разработки на Plockmatic Group. Компанията е основана през 1974 г. и до сега направиха три големи придобивания за пет години, за да разшири продуктовото си предлагане. Чрез обогатяване на своя каталог, Plockmatic вече може да се конкурира във всеки пазарен сегмент, като е в състояние да обслужва клиенти от начално ниво, както и по-големи, по-взискателни клиенти, които може да се нуждаят от поддръжка 24/7.

В България продукти на Plockmatic можете да намерите при техния дистрибутор Лангри – Национален Център за следпечатни решения.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.