Лятно събитие на Postpress Alliance: Тематични дни „Рязане и сгъване“

166
Лятно събитие на Postpress Alliance: Тематични дни „Рязане и сгъване“

След успешното първо събитие на Postpress Alliance през ноември 2020 г., организацията на следващото събитие е в процес на подготовка. От 8 до 11 юни 2021 г. фирмите baumannperfecta, H + H и MBO Postpress Solutions представят нови акценти от света на рязане и сгъване. Вижте какво ще бъде показано тук:

baumannperfecta: Ще бъде показана напълно автоматична система за подравняване на отпечатаните листа и рязането им. След като baumannperfecta представи по време на Alliance Days 2020 първата в света напълно автоматична система за подравняване и рязане като подобрение в производството на етикети, сега следва подобрение и за неспециализираните в това печатници. При производството на етикети обикновено се обработват еднакви продукти и листовете се нарязват на ленти за последващо щанцоване.

baumannperfecta

 

С новата разработка, която ще бъде показана, готовите крайни продукти могат да бъдат напълно автоматично нарязани, включително на различни по размер етикети. Нещо повече, роботът сега поема съхранението и премахването на частични изрезки и прехвърлянето на готовите продукти в разтоварващо устройство. В комбинация с вертикален буфер за съхраняване на частично нарязани колони, основните компоненти на тази модулна система са новата еволюция на BASA и интегрираната система за рязане чрез роботи BASS.

H + H: Нови хоризонти за сгъването в сегмента с много джобове с многокасетъчната версия на основата на модел M9. Изпълнението с до 24 автоматизирани касети и автоматизирани извеждащи ролки позволява времето за настройка да бъде намалено от няколко часа на няколко минути (с до 95% в зависимост от последователността на сгъване и вида на продукта). Това гарантира, че машината може да се изплати в най-кратки срокове.

 

M9 на H + H

 

M9 революционизира начина ви на производство на вложки, ръководства за експлоатация и информационни листа. Освен M9, H + H ще представи концепцията за малка сгъвачна машина S45. 

 

 

MBO:  MBO отново ще постави CoBo-Stack в центъра на презентацията, но отива и по-нататък като представя цели автономни решения. В допълнение към този акцент, MBO ще покаже бърза настройка с K8, сгъване в малки формати с T50 и изпитаната касетъчна сгъвачка T800.1.

 

CoBo-Stack

 

Съчетание от виртуално шоу и събитие на живо

„Тематичните дни“ на Postpress Alliance ще се провеждат в същия формат като „Дните на алианса“ миналия ноември. Това означава, че всеки заинтересован може да огледа виртуалната изложбена платформа www.postpressalliance.com и сам да открие отделните експонати на партньорите от Алианса. В допълнение към това има и възможност да резервирате индивидуални демо срещи на живо на платформата. По време на тези демонстрации се извършва предаване на видео в реално време в шоурумите на Baumann Maschinenbau Solms, H + H и MBO. Експерти от Postpress Alliance ще представят работещите машини на посетителите по много индивидуален начин. Въпроси могат да се задават по всяко време. Резервации за демонстрации на живо могат да бъдат направени на платформата www.postpressalliance.com от средата на май.

Postpress Alliance Postpress Alliance е обединение на Baumann Maschinenbau Solms, Bograma, H + H, Hohner Maschinenbau, MBO Postpress Solutions, Perfecta и Wohlenberg. Производители на машини в областта на довършителните работи се обединиха, за да предложат на своите клиенти широка и разнообразна гама от оборудване за довършителни процеси. Концентрирано ноу-хау с ориентиран към клиентите подход – това е, което Postpress Alliance предлага.

Източник: Булграфика

Интернет портал за печатни технологии.