Правилната машина за лепилно скрепване за Eurographic Group

69
Правилната машина за лепилно скрепване за Eurographic Group

Eurographic Group ще въведе в експлоатация биндера KM 610.M в цеха си в Шчечин (Полша) в средата на 2021г. Ръководството на датската компания е особено впечатлено от атрактивното съотношение цена/качество на новата линия за лепилно скрепване от Muller Martini.

Eurographic Group печата основно дигитално в своята производствена база в Шчечин от създаването си през 2013 г. и е специализирана в производството на книги и ръководства за експлоатация в малки тиражи. За да разшири капацитета си, компанията влезе във формат B2 в дигиталния печат миналата година. С този скок на формата, компанията подобри резултатите си, понижи разходите и по този начин увеличи своята конкурентоспособност.

 

С новия биндер KM 610.M, Eurographic Group от Шчечин възнамерява да разшири допълнително производството си.

За да постигне тези положителни ефекти и при довършителните процеси и да координира ефективно отделните системи в цялата производствена верига, Eurographic въвежда в експоатация първия в света KM 610.M от Müller Martini. Компанията взе решение в полза на новата линия за книги с меки корици, която има капацитет от 5000 цикъла за час и не на последно място заради убедителното си съотношение цена / производителност.

 

 

В бъдеще Eurographic Group не само ще може да се възползва от качествения потенциал на новата машина за лепилно скрепване, но също и от голямата му гъвкавост и краткото време за подготовка. С KM 610.M, Eurographic Group постигна и резервен капацитет за по-нататъшно разширяване в новопостроения си производствен цех. Инвестиционният пакет се допълва от тристранен нож Granit, който гарантира качественото обрязване на книгите.

Източник: Muller Martini

За повече информация за машината: Дишков Трейдинг

 

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.