Print.bg е изцяло обновен

668
Print.bg е изцяло обновен

Една от най-популярните в България web-to-print платформи Print.bg вече е с изцяло нов, модерен интерфейс и предлага на своите клиенти голямо разнообразие печатни продукти.

 

Print.bg

 

Print.bg разполага с голям и постоянно обновяващ се продуктов каталог на печатни и рекламни продукти, от който да направите вашия избор, да калкулирате цена и да поръчате. Клиентите имат достъп до допълнителна информация необходима им за подготовката на файловете, както и подробно описание на продуктите с насоки за избора на размери и използвани материали.

 

print.bg

 

В новата платформа, на едно място, бързо и лесно можете да поръчате визитни картички, маркетинг материали, флаери, брошури, дипляни, каталози, папки, меню, баджове, книгоразделители, календари, рол банери, флагове, транспаранти, стикери и етикети, покани и картички, поздравителни картички, покани, сватбени материали, постери, плакати, вътрешни и външни табели и мн. др.

Клиентите на Print.bg могат да разчитат на помощ и техническа консултация от мотивиран екип от професионалисти в областта на рекламата, дизайна и печата.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.