Фирма ProSign предлага Roland IU-1000F UV LED Printer

339
Фирма ProSign предлага Roland IU-1000F UV LED Printer

Roland предлага Roland IU-1000F UV LED Printer

ProSign предлага пълната гама машини на Roland на българския пазар от август 2019. За машините се предлага гаранционен и извън гаранционен сервиз.

Принтерът за директен печат върху плоскости  Roland IU-1000F UV-LED осигурява бързина и супер точно възпроизвеждане на цветовете за максимална производителност и неограничени възможности за печат.

Печатайте висококачествени графики с невероятна скорост директно върху твърди основи с дебелина до 110 мм, ширина 2510 мм, дължина 1310 мм и максимална тежест на медията 45 кг на кв.м. Roland IU-1000F UV-LED печата в CMYK, гланц и бяло за уникални ефекти на печат.

Принтерът има възможност за печат върху PETG, PVC плоскости, разпенено PVC, дърво, велпапе, алуминиеви композитни панели и много други.

Някои специфики на принтера:

  • Възможност за нанасяне на праймер за по-ефективен печат на различни медии.
  • Много зонален вакуум за сигурно фиксиране на медиите.
  • Мощен RIP софтуер, включен за увеличаване на производството.

Приложенията за печат са многобройни – мебели, интериорни панели, графики за ритейла, изложбени стени, беклит продукти. Вижте всички технически спецификации на принтера тук.

Приложения на печат с Roland IU-1000F UV LED Printer

 

За запитвания и контакти: ProSign
гр. София, П.К. 1528
район Искър, ул Мюнхен 14
комплекс „Бизнес център Искър – Юг“
Телефон: 02/8621922,
Мобилен : 0886 89 55 50
е-мейл: office@prosign.bg

 

Вижте повече за този модел тук:

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.