Fujifilm ще представят скоро и в Европа първата тонерна дигитална машина В2 формат

619
Fujifilm ще представят скоро и в Европа първата тонерна дигитална машина В2 формат

Първата европейска демонстрация на Revoria Press GC12500 ще се състои на събитие организирано от Fujifilm в началото на 2024 г.

За пръв път писахме за демонстрация на прототипа на машината почти преди една година в Printguide. Сега, Fujifilm са готови за европейско представяне на новата тонер преса с формат B2. Това ще се състои по време на   събитие, което ще се проведе в новия Print Experience Centre на Fujifilm в Ратинген, Германия, в края на януари 2024 г.

 

Revoria Press GC12500

След появата на дигиталната машина Revoria GC12500 по време на изложението Printing United в САЩ този месец и по-ранния технологичен обзор по време на изложението iGAS в Япония в края на 2022 г., възможностите на новата печатна машина Revoria на Fujifilm ще бъдат показани за първи път на европейската публика в началото на 2024 г. На събитието ще бъдат представени и редица други технологични актуализации в портфолиото от тонер и мастиленоструйни продукти на Fujifilm за сектора на търговския печат и печата на картонени опаковки.

Revoria Press GC12500 е първата на пазара B2 формат, листова цифрова печатна машина, използваща технология за печат със сух тонер. След успеха на високоскоростния модел Jet Press 750S, известен с високото си качество и производителност, сега Fujifilm въвеждат тонерно решение, предназначено да направи още по-широко достъпен висококачествения цифров печат във формат B2, използвайки произвеждания в компанията тонер Super EA-Eco. Revoria Press GC12500 може да печата двустранно върху хартия с размери до 750 x 662 mm, което е най-големият формат B2 за цифрова печатна машина в индустрията. Машината може да печата на широк набор от медии с тегло от 64 до 450 гр./кв.м. Освен това, Fujifilm значително е съкратила типичната производствена линия, като е консолидирала подаващото устройство, стакера и контролния панел от едната страна за оператора на пресата.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.