Дигитална машина за директен печат на текстил от ROQ

2695
Дигитална машина за директен печат на текстил от ROQ

ROQ Now е първата 100% дигитална печатна машина на ROQ. Тя е разработена за компании, които искат да предлагат Web-to-Print услуги свързани с директен печат върху текстил.

 

ROQ Now

Машината има максимална производителност до 200 бр. / час. Скоростта зависи от печатаемото поле и броя преминавания необходими за печата. Работният процес е напълно автоматизиран от поръчката до завършване на печата.

Още технически параметри:

  • индустриални печатащи глави с пиезоелектрическа технология и вградена рециркулация на мастилото. Печатните глави са Fujifilm Dimatix, съответно 12 или 18 броя на печатна станция;
  • CMYK+2 цвята(Red, Green) с пигментирано мастило на водна основа и отделна печатна глава с бяло мастило;
  • максимална резолюция на печат 635 x 2400 dpi;
  • височина на повдигане на печатната глава е от 3-20 мм. Z-оста е регулируема спрямо височината на текстила за печат;
  • специализиран RIP софтуер – ROQ Studio, управляван от Neostampa. RIP-ът разполага с функция за намаляване на бялата основа спрямо цветния слой, за да се поддържа перфектна регистрация между двата слоя.

Софтуерът на ROQ Now позволява да се комбинира с всяко ERP, свързвайки го с управлението на поръчките. Благодарение на този автоматизиран работен процес вие ще можете да поемете по-широк набор от задачи, независимо от размера на поръчката, отговаряйки уверено на всички изисквания, които може да имате в производствения процеса.

ROQ Now се обслужва само от един оператор. Обучения и демонстрации могат да се организират в техническия център на ROQ за всички. ROQ TECH CENTER е създаден за обучение на клиенти и технически сътрудници.

 

 

ROQ Now се предлага от :

Полихром Сервиз ЕООД
гр. София, кв. Люлин 7, ул. 387, № 2
Тел.: 0882/ 098 762
Тел.: 0899/ 133 211
Тел.: 0882/ 820 619
Тел.: 02/ 426 26 51
sales@polychrome.info
www.polychrome.info

Вижте профила на Полихром Сервиз ЕООД в каталога Полиграфия Инфо

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.