S45 е новата сгъвачна машина на H+H на ниска цена

66
S45 е новата сгъвачна машина на H+H на ниска цена

Малко след пускането на пазара на M9, H+H представя нова сгъвачна машина, S45. Малката машина за сгъване S45 е подходяща за производство на къси сгънати листове в дигитални и офсетови печатници.

 

H+H S45

 

Атрактивна цена „всичко в едно“ от подаващото устройство до извеждането

S45 се предлага в предварително дефинирана от потребителя конфигурация. Можете да изберете непрекъснато (барабанно) или каскадно подаващо устройство. След избора на клиента, производството на машината може да бъде евтино и бързо. Притежателите на машината ще бъдат удовлетворени от кратките срокове за доставка. Конфигурацията е на ниска цена и пакета оборудване включва подаващо устройство, първа и втора сгъваеми секции, трансферен модул и вертикално извеждане.

Изключително дългата маса за подравняване (1,4 м) пред първата сгъваема единица осигурява надеждно подравняване на листа. Подравняващата маса може да бъде оборудвана със система от камери за четене на код допълнително.

Акцентът на машината е новият трансферен модул между първия и втория сгъваем блок. Той е постоянно монтиран на секцията и има плъзгаща функция. Това осигурява ергономичен достъп до извеждащите валове. Задната част на трансферния модул също може да бъде преместена, така че регулирането на позиционирането към напречно сгъваемия модул е ​​лесно. Това елиминира неудобството при преместване на следващите единици напред-назад, когато форматът се промени, което съкращава времето за превключване и спестява място в производствената среда.

Новият малък сгъваем блок разполага с интуитивното управление на машината M1 Basic. Софтуерът също така позволява RAS услуга за отдалечен достъп до машината за поддръжка.

S45 има работна ширина 45 cm., а диаметърът на сгъваемия вал от 32 мм позволява най-късата дължина на сгъване от 25 мм. Първа секция е оборудвана с осем нови типа касети, които позволяват всички дейности по регулиране, без да се свалят. Това спестява време за подготовка. Вторият сгъваем блок е мобилен и е оборудван с четири касети с подвижни дефлектори. Позволява работа както за напречно сгъване или паралелно зад първия сгъваем блок. И двата сгъваеми блока на S45 са оборудвани с ремъчно задвижване с ниско ниво на шум и лесно обслужване, което значително намалява разходите за поддръжка.

Конфигурацията на S45 се допълва с включената доставка на вертикален стакер, която включва и функция за маркиране.

 

 

С S45 клиентите бързо получават достъпна, напълно функционална малка сгъваема единица на ниска цена. Машината може да бъде оборудвана с различни периферни устройства, като преса, етикетиращ блок или паралелен сгъваем нож.

S45 и продуктите на H+H се предлагат в България от Булграфика.

гр. София
бул. Цариградско шосе № 113 A
Тел.: 02/ 876 04 93
office@bulgraphica.com
www.bulgraphica.com

Вижте профила на Булграфика в каталога Полиграфия Инфо.

Интернет портал за печатни технологии.