Scodix Design Awards 2020

303
Scodix Design Awards 2020

Scodix Design Awards

Кандидатствайте за наградите на Scodix за специални ефекти до 20 март 2020. Тази година компанията празнува 10 години дигитални подобрения. Затова и можете да участвате с продукт, който сте отпечатали в последните 10 години. Необходимо е само да пуснете заявка и да разкажете накратко да разкажете за продукта(препоръчително в кратко едноминутно видео).

Категориите са:

  1. комерсиален печат – покани, снимки, визитки, покани, директна поща, сертификати, каталози;
  2. картонени опаковки
  3. издания
  4. технологични
  5. авто реклама

Награждаването ще бъде по време на световното изложение drupa 2020, където ще бъдат показани продуктите на всички победители. По същото време ще бъдат наградени и участниците в Inkspiration Awards 2020. И двете прояви ще бъдат на щанда на HP Graphics.

Scodix Design Awards

3 Print Bulgaria

 

Ако имате въпроси, можете да се свържете с организаторите на конкурса или 3 Принт България, представител н HP Indigo.

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.