Screen с първа мастиленоструйна машина за гъвкави опаковки

92
Screen с първа мастиленоструйна машина за гъвкави опаковки

Японската корпорация Screen съобщи, че първата й мастиленоструйна машина за печат на гъвкави опаковки Truepress Pac 830F ще заработи през 2021 година. В следващите няколко месеца машината ще е достъпна за демонстрации.

 

 

Моделът на машината беше презентиран през 2020 година и постави началото на подразделението за мастиленоструен печат на компанията. Truepress Pac 830F e разработена за нуждите на пазара на гъвкави опаковки в малки тиражи (20-22 тиража на ден), за материал с ширина 830 мм със скорост 75м / мин.
Цветността е CMYK + бяло. Мастилата са на водна основа, а максималната резолюция на печат е 1200dpi.

 

 

Източник: Screen

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.