Тепеде България със специално портфолио на Arlon

104
Тепеде България със специално портфолио на Arlon

Специално портфолио PVC самозалепващи фолиа ARLON от ТЕПЕДЕ България.

Вече повече от година ТЕПЕДЕ България успешно дистрибутира на българския пазар вискокачествените фолиа от ARLON.  Фирмата е основана през 1958 година и до днес произвежда милиони линейни метри каст фолио за клиентите си по целия свят. Бизнес идеологията на компанията е създаването на иновативни материали, които да вдъхновяват творческите идеи – решения, които могат да променят всеки бизнес.

ТЕПЕДЕ България са селектирали специално портфолио от материали, които поддържат на склад в България. Тази селекция допълва перфектно предлаганите от компанията решения със своите нишови специфики като DPF 8000 – полимерно фолио с ултра силен лепилен слой; DPF 4600lx – хибридно, полимерно фолио и ламинат; DPF 6100xlp – каст фолио   и ламинат и DPF 5400 – пясъкоструйно фолио.

Отличното възприемане на продуктите на ARLON от клиентите на ТЕПЕДЕ България дава ясен знак, че са избрали точния бранд. Безкомпромисно качество и иновативност. При нужда от други материали от портфолиото на ARLON, ТЕПЕДЕ България са на разположение да обработят всяко запитване.

 

За повече информация:

 

Адрес: гр. София, кв. Овча купел,
ул. „Александър Геров“ No 15, ет. 1

Офис: +359 (2) 963 46 79; +359 (2) 421 99 22
Продажби: +359 (0) 886 912 126; +359 882 90 52 99
Сервиз: +359 (2) 963 46 79

Вижте още марки, които Тепеде България предлага на нашия пазар.

 

Име: Деси Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините, както и кратък студентски стаж в БНТ и БНР.

Настоящи занимания: В последните пет години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в мислене, планиране и реализация на нови формати и проекти, които обогатяват и допълват настоящите сайтове.

В свободното си време: Активен блогър