Toyo Ink със завод за мастила за дигитален печат във Франция

252
Toyo Ink със завод за мастила за дигитален печат във Франция

Toyo Ink Europe Specialty Chemicals, която е част мултинационалната Toyo Ink обяви, че е започнала работа по изцяло ново производствено съоръжение за мастила за мастиленоструен печат за 13 милиона евро в Оасел в Северна Франция.

Фабриката е с площ 1400 квадратни метра е оборудвана с модерно оборудване за автоматизация, системи за производство на мастило, както и такива за повишен контрол на процеса и качеството. Очаква се новият напълно автоматизиран завод да затвърди водещата позиция на компанията в глобалния дигитален сектор и по-специално в сектори като печата на етикети, интериора и печата на велпапе.

„Мастиленоструйните машини са стратегически сегмент за Toyo Ink и инвестицията в новото специализирано съоръжение в Оасел демонстрира нашия ангажимент към дигиталния сектор“, коментира Винсент Гийо, маркетинг директор на Toyo Ink Europe Specialty Chemicals. „Новата фабрика повишава възможността ни да поддържаме нашите клиенти със стабилна доставка на високонадеждни мастила, както и пигменти и техните дисперсии, създадени с нашата уникална дисперсионна технология. Нашият глобален изследователски екип постигна крачка в разработката на иновативни пигменти и нова технология за обработка на дисперсия, необходими за осигуряване на производството на UV и на водна основа мастиленоструйни мастила с най-високо качество. Заедно с нашите клиенти, ние ще продължим да правим иновации и да разработваме продукти, които продължават да отговарят на бъдещите нужди на индустрията за дигитален печат.”

 

завод за мастила Toyo Ink

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.